Furkan Bozoğlu

Furkan Bozoğlu

“1” DEVRE DAHA BİTER

“1” DEVRE DAHA BİTER

Ve Torku Konyaspor için ilk devre sona erdi.

 16 maçta alınan 17 puan fena değil fakat ben bu sezonun başındayken daha fazlasını düşünüyordum.

 Geçtiğimiz seneyi hatırlayalım. Uğur Tütüneker bu takımın başındayken ilk yarının sonlarına doğru bir hedef koymuştu. 20 puan. Anlayamadığım şu ki bu takımda bu sezon ile geçen sezon arasında çok çok fazla fark var. Yeni Stadyum, yapılan transferler, Kocaman’nın gelişi, taraftarların stadyumu hınca hınç doldurması vs. fakat neden bu kadar fark varken hala 20 puan geçilemedi. Daha ne  ya da neler eksik?  Hala geçilememiş bir 20 puan var. Bu üzücü.

Kocaman 2. devreden umutlu. Ellerinden geleni yapıp 2. devrede daha fazla puan alacaklarını düşünüyor. Bakalım bu devre arasında Kocaman transfer babında takıma neler kazandıracak. İnşallah daha iyi bir 2. devre izleriz.

 Gelelim Çaykur Rizespor maçına. Torku Konyaspor, Rize ekibi karşısında ilk yarıda çok iyi oynayamadı. Pek pozisyon bulamadı ama ikinci yarıda Kocaman takımı hücuma kaldırdı, daha fazla pozisyon üreten bir Konyaspor gördük ve 77. dakikada Torje’nin füzesi direkten dönerek Djalma’ya golü getirdi. Alınan bu 1 puan gerçekten çok önemli.

 Şimdi en çok merak edilen şey Aykut Kocaman bu devre arasında kimleri gönderecek, kimleri alacak, hangi mevkilere takviye yapacak.

 İlk takviye yapacağı bölge hücum hattı. Rangelov ve Marıca bu bu devrede Konyaspor’a ne kattı? Koskocaman bir hiç. Alınan parayı hak ediyorlar mı? Kesinlikle etmiyorlar. Yazık. Bu oyuncuların aldığı parayı Ömer Ali ile Selim’e paylaştırın daha iyi derim.

 Bakalım Kocaman bizim düşünüp söylediğimiz şeyleri kendisini fiilen gerçekleştirecek mi.

 Bu takımın 2. devrede daha iyi olacağına umudum çok. Umarım öyle de olur. Ara dönemde söz Kocaman’da.

 FUTBOLDA NE ZAMAN MÜTEVAZI OLURUZ?

 - Rangelov ile Marica’yı gönderip sağlam bir forvet aldığımız zaman futbolda mütevazı oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Furkan Bozoğlu Arşivi
SON YAZILAR