Abdullah Akif Solak

Abdullah Akif Solak

1000 kere maşallah

1000 kere maşallah

Bugün Yeni Haber Gazetesi ailesi için önemli bir gün. Gazetemiz 1000. Sayısıyla çıktı. Belki o kadar büyütülecek bir şey değildir fakat; yazımın girişinde söylediğim gibi, Yeni Haber bir aile olarak 1000. Başarısına imza attı.

Başarı diyorum çünkü; Yeni Haber ailesi olarak, gerçekten bugünlere gelmemizde, gazetemizdeki ekip arkadaşlarımın hepsinin emekleri, katkıları büyüktür.

Bunun tek nedeni varsa, o da biz bir aile olmayı başardık. Bir kurumdaki en önemli şey bence bana göre budur. Aile olmak, ekip olmak ve bu anlayışla çeşitli başarıları ve başarısızlıkları hep birlikte göğüsleyebilmektir.

Özellikle icra ettiğimiz gazetecilik mesleğinde ekip çalışmasının oldukça önemli bir unsur olduğunun bilince olan tüm arkadaşlarımız, bu düşünceyle hareket ettikleri için Yeni Haber Gazetesi kısa bir süre içerisinde Konya’da yerini almış ve almaya da devam edecektir. Bu başarıda emekleri geçen işin mutfağındaki kişiler olan;

Ayşe Gezer’e, Hatice Bilgin’e, İsmail Poçan’a, Hüseyin Koyuncuoğlu’na, Sami Gediz’e, Davut Can’a, Merve Ateş’e, Raziye Çelik’e, Ahmet Ergan’a, Davut Adıgüzel’e,  Cengiz Çetinkaya’ya ve gazetede bir çok emeği olan aramızdan ayrılan Hüseyin Taşan’a, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ekip olmanın gereğini bildikleri için ortaya koydukları başarının daha da artacağından şüphem yoktur. İnşallah daha nice başarılara diyelim.

Tabi işin mutfağında olan ekip arkadaşlarımız dışında bir de ailemize fikirleriyle, duruşlarıyla güç veren, hepsi birbirinden kıymetli yazarlarımız var. Yeni Haber ailesinin bu günlere gelmesinde onların katkıları da elbette ki oldukça fazla. Bunu bildiğimiz ve kıymetli yazarlarımızı da ailemizin birer mensubu olarak gördüğümüz için 1000. Sayımız için hep birlikte yemekte buluştuk. Mutluluğumuzu hep birlikte paylaştık.

Gerçekten yazarlarımızın hepsi birbirinden kıymetli, Konya’da belli bir yeri ve duruşu olan kişiler. Tabi ailemizin birer mensubu olan yazarlarımızın bu durumu, bizlere hem gurur hem de güç vermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yazarlarımızın Yeni Haber Gazetesi’nde olmalarının mutluluğu içinde olduğumu belirtirken, bir aile olarak hep birlikte nice gurur ve başarı dolu yıllara adım atmayı temenni ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Saygı, sevgi ve dua ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Abdullah Akif Solak Arşivi
SON YAZILAR