Furkan Bozoğlu

Furkan Bozoğlu

12 DEV YÜREK!

12 DEV YÜREK!

Benim basketbolla tanışmam çok değil 2 yıl önce oldu.

 

İlk basketbol maçlarını izlemeye gittiğimde gerçekten mükemmel bir atmosferle karşılaştım.

Hele ki o basketbolun 4. periyotları yok mu? Heyecanın doruklara ulaştığı zamanlar o dakikalar ve saniyeler…

 

Basketbol’u bu kısa zamanda çok sevdim. Genellikle futbolla ilgilendiğimden olsa gerek bu kadar geç tanımam fakat geç tanıdımsa da A Milli Basketbol Takımımızın maçlarını kolay kolay kaçırmazdım önceden. Söz konusu ülkemiz, Söz konusu hepimizin basketbol takımı…

 

Dünya Şampiyonası’nda geçen gece oynadığımız maç beni çok etkiledi. Basketbolun göz ardı edilemeyecek bir spor dalı olduğunu bir kez daha anladım. Sonuçta biz ülke olarak bu sporu çok iyi oynuyoruz ve çok iyi yerlere geldik.

 

12 Dev Adam’ın Avusturalya karşısındaki performansı beni ilk dakikalarda sıkıntıya soktu. Tedirginleştim. Avusturyalılar galiba bu maçı alacak dedim kendi içimden.

 

Ama bir şeyi unuttum. Ülkemiz futbolda da basketbolda da bir anda harikalar gerçekleştirebiliyor. Bunu 2008’deki Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Nihat’lı Milli Takımımızda görmüştük. Basketbol takımımız da dün akşam işte tam da böyle bir şey gerçekleştirdi.

 

Emir Preldzic, geçen akşam şov yaptı!  12 sayı farkla geriy düştüğümüz maçta böyle güzel bir galibiyeti bizlere hediye ettiği için gurur duyuyoruz. Tabi ki sayı anlamında takımına katkıda bulunan Sinan Güler’de bana görce çok etkiliydi.

 

Avusturyalılar o sayıdan sonra afalladı, ne olduğunu şaşırdı ve duvarları yumrukladı.

 

Tebrikler Çocuklar,

 

Millilerimizin Litvanya’yı devirmesi ümidiyle, Kalın sağlıcakla.

 

 

- BASKETBOLDA NE ZAMAN MÜTEVAZİ OLURUZ?

 

- Maçtan mucizevi bir şekilde mağlubiyetle ayrıldıktan sonra duvarları yumruklamadığımız zaman basketbolda mütevazi oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Furkan Bozoğlu Arşivi
SON YAZILAR