Büşra Aksakbağı Ay

Büşra Aksakbağı Ay

15 Temmuz 2018..

15 Temmuz 2018..

Adnan Oktar, Harun Yahya, Hangisi?

Yıllardır beklediğim Adnan Oktar diye bildiğimiz şahsın sözde tarikatına yapılan dev operasyon ile meşgul gündem.. 

Yaklaşık 7-8 ay önceydi.. Sosyal medyada gurbetçi bir baba iki kızının birden bu gruba dâhil edildiğini kızlarına ulaşamadığını, görüştürülmediğini ve kızlarının başka bir şeye dönüştürüldüğünü gözyaşları içinde anlatıp yardım istiyordu. İçim sızlamıştı. Ve bu şahıs yıllardır bu baba gibi kaç babanın ciğerini yaktı, kaç ocağı söndürdü kim bilir..

Bir vatandaş olarak anlam veremiyordum.. Birincisi insanlar böylesine şarlatan bir gruba nasıl inanıp, teslim olur. İkincisi bunlar nasıl bu kadar dokunulmaz olur..

Bunlar dine ve tüm değerlerimize en büyük zararı verdi.. Adeta Hasan Sabbah gibi gençleri uyuşturdu ve beyinlerini oydu..

Adnan Oktar ve avenesine yıllar sonra beklenen operasyon gerçekleştirildi.  Geç de olsa sonunda inlerine girildi.

Örgüt ve Adnan Oktar; cinsel istismar, çocuğa yönelik cinsel istismar, alıkoyma, kaçırma, şantaj, tehdit, siyasi ve askeri casusluk, işkence ve buna benzer daha birçok suçlama ile gözaltına alındı. Bunun ardından toplumda infial olması gerekirken “kedicikler” diye espri yapma yarışına girilerek olay son derece sulandırıldı. Acilen kendimize gelmemiz gerekiyor. Çocuğa yönelik cinsel istismardan, casusluktan bahsediyoruz! ALOOOO..

Adnan Oktar; “Ak Parti’yi destekledik, Erdoğancıyız, bizde şaşkınız bu durumdan” demiş.. Bunun üzerine vay efendim bu ülkede Erdoğancıyım demek kurtuluşmuş.. Başladılar yine. Tam tersi.. Suçu olanın kimi desteklediğine, kimi kösteklediğine bakılmaksızın gözünün yaşına bakılmayacağının kanıtıdır bu gözaltı..

Yine Oktar, bu operasyonun İngiliz Derin Devletinin işi olduğunu söylemiş. Adamın şizofren olduğuna dair hastane raporları var. Başka söze gerek yok sanırım..  Ona inanıp, hayatını ve ahretini yakanların vay haline..

*

15 Temmuz Pazar.. Hain darbe girişiminin yıldönümü..

15 Temmuz 2016 gecesi tüm halk darbeye karşı sokağa dökülmüş 249 vatandaşımız şehit olurken yüzlerce vatandaşımız gazi olmuştur. Diplomasını almasına 1 ay kala şehit düşen 22 yaşında ki Hukuk Fakültesi öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu, köprüde babası ile birlikte şehit düşen henüz 16 yaşında olan Abdullah Tayyip Olçok, ölümde de ayrı düşmeyen, babalarının ciğerini yakan ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç.. “Eve erzak almaya değil, vatanı kurtarmaya geldik” diye çıkıp köprüde şehit edilen 21 yaşında ki Batuhan Ergin.. Ve onlar gibi vatan için can vermiş yüzlercesi..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasında 72 sanık ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken 44 sanık beraat etti! Sabaha kadar halka kurşun sıkan bu hainlere hangi gerekçe ile beraat verildi? Akıl alır gibi değil..

Savcılık beraat kararına itiraz etmiş. Etmiş etmesine de bu beraat kararını hangi hakım hangi gerekçe ile vermiş? Gerçi Adil Öksüz’ü salıveren hakim bile 1 yıl sonra açığa alınmıştı..  Özellikle yargıda FETÖ temizliği daha hassas daha derin ve daha dikkatli şekilde yapılmalı. Bu kararlar hala kalıntılarının olduğunun apaçık kanıtıdır.

15 Temmuz hainlerine karşı biran olsun içinde merhamet duygusu uyananlar açın izleyin, o gece halka nasıl kurşun yağdırdıklarını, tanklarla nasıl ezip geçtiklerini izleyin. Masum, hiçbir şeyden haberi yoktu denilen askerin vatandaşa “ihtilal oldu, Tayyip artık yok” deyisini hatırlayın. Ömer Halisdemir’i izleyin. Şehit edilen ikiz polislerin babasını dinleyin. Kininizi diri tutun. Unutmayın, tekrarlanmasın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Büşra Aksakbağı Ay Arşivi
SON YAZILAR