Ayşe Atsan

Ayşe Atsan

15 TEMMUZ ASIL DÜNYA İÇİN MİLAT OLDU

15 TEMMUZ ASIL DÜNYA İÇİN MİLAT OLDU

15 Temmuz darbe kalkışması ile ilk dersini alan terör örgütleri ve dış güçler halen şanslarını zorlamaktadır .

Türkiye'yi bölmek ve parçalamak için çeşitli senaryolar üreten ve iç savaş ortamı hazırlamaya teşebbüs eden ABD, PKK ülkemizi kuşatmaya çalışmaktadır. Sözde harita planları ellerinde patlamaktadır her seferinde .

PKK ile PYD iki ayrı yapı ile dayatılması tamamen bir körleştirme çabasıdır. Biz net olarak biliyoruz ki ; ülkemizde yaşanan terör saldırılarının ve güneydoğudaki işgal girişimlerinin büyük çoğunluğu PYD tarafından gerçekleştirilmiştir.

Yani sonuçta 15 temmuz saldırısının arkadındaki güçler ile güneydeki kuşatmanın arkasındaki güçler aynıdır. Ve her iki kalkışmanın arkasında ABD başrol oynamaktadır .

Amaç güçlenen ve dünyaya meydan okuyan Türkiye'yi çökertmek. Uygulama şekilleri hep terör örgütleri üzerinden, hep haince ve hep kalleşçe gerçekleştirilmektedir.

15 Temmuz'da maşa olarak FETÖ ve teröristleri başrolde yer alırken, Güneydoğu'daki kuşatmada ise ; PKK , PYD ve IŞİD başrole yerleştirilmiştir.

Bizim odak noktamızı değiştirmek isteyen ve hafızamızdan 15 Temmuzu silmeye çalışan medya organları ve vatan hainleri PKK ve PYD ye hiç eleştiride bulunmuyor. Tabi ki bu durum onların bilinçaltları hakkında manidar mesajlar veriyor bize.

15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı, adı geçen terör örgütleri aracılığı ile ülkemize güneyden ağır bir saldırı gerçekleştirecekler ve işgal girişimleri başarı ile sonuçlanmış olacaktı. Halkımızın coşkulu desteği oyunlarını bozdu.

Terör örgütlerinin ülkemizde sonu gelmiştir artık. Her geçen gün yaşadıkları güç kaybı hırçınlıklarını artırmaktadır.

Yaşadığımız birlik ve beraberlik ruhunu çok iyi değerlendirerek korumaya, yeniden dirilişi canlı tutmaya, albayrağımızı gururla yükseltmeye, şehitlerimize ve geride bıraktıkları emanetlerine sahip çıkmaya, yenilgi tanımadan kardeşliğimizi koruyacağımıza ve 15 Temmuz’u daha güçlü bir Türkiye için bir milât haline getireceğimize kendim ve milletimiz adına inancım tamdır.

Bu muhteşem kardeşlik tablosu ile milletin dirayetini ve inancını dolayısı ile hiç kimsenin bu millete esaret getiremeyeceğini tüm dünyaya gösterdik. Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara asla fırsat vermeden hedeflerimizi 2023e taşıyacağımızı ispat ve ilan ettik.

'Birlikte Türkiye' misyonunuz ile demokrasi, hukuk ve adaletten taviz vermeden şehitlerimizin hesabını tüm terör örgütlerinden ve teröristlerden tek tek soruyoruz ve sormakta devam edeceğiz.

Darbe girişimine karşı direnişi ile Türk halkı milli ve beraberlik ruhu ile yeni bir tarih yazdı ve dünyayı kendine hayran bırakarak ne diplomatik ne askeri sabotajlara yenilmeyeceğini gösterdi.

 

Türk Milleti 15 Temmuz gecesi yazdığı demokrasi destanı  askeriyle, polisiyle, köy korucularıyla ve tüm fertleriyle millet bir oldu, iri oldu, diri oldu, kardeş oldu.Hep birlikte Türkiye oldu. Allah'ın izni ile zafer bizimledir bizimdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ayşe Atsan Arşivi
SON YAZILAR