Özkan Öztürk

Özkan Öztürk

15 Temmuz işgal girişimi…

15 Temmuz işgal girişimi…

15 Temmuz da Fetullahçı Terör Örgütü tarafından ülke karanlığa gömülmek istendi. Yaşadıklarımız ise darbe girişiminden öte BÜYÜK BİR İŞGAL GİRİŞİMİ idi.

Hadiseyi nasıl tanımlarsak sosyal seyri ve işin hukuki seyri de o aşamada devam edecektir.

Biz olayların yaşandığı ilk saatlerden itibaren bu hain kalkışmanın ne darbeye teşebbüs, ne de terör eylemi olarak kabul edilemeyeceğini bu kalkışmanın BÜYÜK BİR İŞGAL GİRİŞİMİ olduğunu söyledik..

Evet Küresel aklın emrine girmiş ve ülkemin tüm kurumlarına sızmış ve kılcal damarlarımıza nüfuz etmiş bu  işgalci yapı yapacağı son hamleyi de yaptı..

Şükürler olsun REİS-İ CUMHURUN cesareti ve kararlı duruşu ve Milletimizin şanlı direnişi ile hainler amaçlarına ulaşamadılar..

Evet tanımlamalar son derece önemli diyoruz..

Bu vesile ile birkaç hususun altını çizmek istiyorum..

Muhafazakâr   medyanın da aralarında bulunduğu medyamızda dillendirilen ve yaygınlaşma istidadı gösteren bir deyim ortaya çıktı. DEMOKRASİ ŞEHİDİ deyimi..

Bu tanımlamayı kabul etmiyorum.

Şehitlik makamı dinimizin en yüce makamlarından dır.

Dolayısı ile ALLAHÜEKBER nidaları ile meydanlarda toprağa düşen aziz şehitlerimiz DEMOKRASİ için şehit olmadılar. Dini, mukaddesatı, vatanı, milleti ve namusu için  ŞEHİT oldular.

Demokrasi Şehidi demek şehitlik kavramını dünyevileştirmek demektir.

 Oysa  ki şehitlerimiz ALLAH  adına çarpıştılar ve DİN ADINA şehit oldular.

Tekbirlerle ,salavatlarla tankların üzerlerine yürüyenleri  demokrasi şehidi ilan etmek saçmalıktan öte bir şey değildir..

Siz kıymetli okuyucularımdan istirhamım lütfen şehitlerimizin aziz hatıralarına ve maneviyatlarına karşı kullandığımız dile ve tanımlamalara karşı daha dikkatli olalım..

Aynı şekilde meydanlarda ki nöbet de DEMOKRASİ NÖBETİ değil; VATAN NÖBETİ.ONUR ,İZZET nöbeti..

Milletimiz Vatanına ve onuruna sahip çıktı ve çıkmaya devam ediyor.

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN.  NÖBETE DEVAM

Son bir Not: FETÖ ile 15 Temmuz dan önce mücadele eden Lider ERDOĞAN’dı.15 Temmuz’a kadar onun bu mücadelesine destek vermeyenlere sesleniyorum. Artık bundan sonra Lider ERDOĞAN’ın izinden ayrılmayın ve taşın altına gerçekten el koyun..

UNUTMA… UNUTTURMA…

ERDOĞAN DÜŞERSE TÜRKİYE DÜŞER…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Özkan Öztürk Arşivi
SON YAZILAR