'15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi' fotoğraf sergisi açıldı

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Anadolu Ajansı fotoğraflarından oluşan "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi'' fotoğraf sergisi, Hacıosman Metro İstasyonu'nda açıldı.
'15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi' fotoğraf sergisi açıldı

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Anadolu Ajansıfotoğraflarından oluşan "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi'' fotoğraf sergisi, Hacıosman Metro İstasyonu'nda açıldı.

Anadolu Ajansı fotomuhabirlerinin objektifinden Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında yaşananları yansıtan sergi, 10 Eylül'e kadar görülebilecek.

Serginin açılışında konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Bayraktar, 15 Temmuz'un tarihin en zor ve en uzun gecelerinden biri olduğunu ifade ederek, bu dönemin en önemli nimetlerinden birinin birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu vurguladı. Bayraktar, şöyle devam etti:

''Bu nimet sayesinde bu millet ateş çukuruna yuvarlanmaktan, karanlığa gömülmekten kurtuldu. Bizler bu ruhu diri tuttuğumuz sürece ulaşamayacağımız bir hedef, başaramayacağım bir iş yoktur. 15 Temmuz tarihi bir devrimin yaşandığı gündür. Halkın milli beraberliği bir zaferdir. Geçmişte Çanakkale'de bu millet bir destan yazmıştı. Bir başka destanı da burada yazdı. Bu darbe girişimi değildi. Bu olay bu ülkeyi bölmek, parçalamak, yok etmek girişimiydi. Şükürler olsun ki bu millet bu girişimi püskürttü.''

Salih Bayraktar, sergide Anadolu Ajansı'nın 80 fotoğrafı bulunduğu sözlerine ekledi.