164 gündür çocuklarını bekliyorlar

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 164 gün önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'dan henüz haber alınamadı.
164 gündür çocuklarını bekliyorlar

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yaklaşık 5,5 ay önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'dan tüm arama çalışmalarına rağmen henüz haber alınamadı.

İlçe merkezindeki evlerinin yakınında oynarken 29 Aralık 2015'te kaybolan Bayram Erol ile Dursun Kaan Taşçı, devlet vatandaş işbirliğiyle tüm imkanların seferber edildiği uzun süren arama çalışmalarına rağmen henüz bulunamadı.

Çocukların bulunması için yürütülen çalışmalar devam ederken, olayın acısını içlerinde hisseden aileler çocuklarından gelecek umutlu bir haber bekliyor.

Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, "Çocuklarımız kaybolalı yaklaşık 5,5 ay oldu. İlçemizin her yerinde ve Kelkit Çayı'nda arandı şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmadı. Dayanacak gücümüz, mecalimiz kalmadı.Endişeli bekleyişimiz sürüyor." dedi.

Taşcı, "Çocuklarımızın bulunması için Cumhurbaşkanımızdan ve Başbakanımızdan yardımlarını bekliyoruz. Eşim Nazife'nin psikolojisi bozuldu. Aşırı sinirli oldu. Yaklaşık 1 aydır Ankara'da tedavi görüyor." diye konuştu.

Sürekli yolunu gözlediği kardeşinin fotoğrafını elinden düşürmeyen Bayram Erol'un ikizi Berat ise "Bayram'ın bulunmasını istiyorum. Çok özledim" dedi.