'19 Haziran'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'

Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, "Türkiye'de 19 Haziran'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Her türlü hakarete sessiz kalındığı bir muhalefet anlayışı ortadan kalkmıştır." dedi.
'19 Haziran'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'

Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, "Türkiye'de 19 Haziran'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Muhalefeti kendilerinin tanzim ettiği, ver, yesin, ört, uyusun bir muhalefet anlayışının var olduğu, her türlü hakarete sessiz kalındığı bir muhalefet anlayışı ortadan kalkmıştır." dedi.

Akşener, "Başbakan Meral" yazılı pankart ve sloganlarla karşılandığı kentte Kadir Has Spor Salonu'nda partililere seslendi.

19 Haziran'dan sonra Türkiye'de birçok şeyin değişeceğini belirten Akşener, Başbuğ'un hemşehrilerinden destur almak için Kayseri'ye geldiğini söyledi.

"Siz yol veriyorsanız, 'yürü' diyorsanız, 'koş' diyorsanız, hamdolsun, şart olsun ki bu beden bende olduğu sürece koşacağım, yürüyeceğim, hiçbir tehdit, iftira, hakaret ne sizi ne beni ne arkadaşlarımızı yolumuzdan çeviremeyecek." diyen Akşener, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren bazılarının uykusu kaçabilir. Artık seyahatler daha uzun olabilir. Bakarsın biri Azerbaycan'da bir ay kalır. Öbürü bilmem nerede daha fazla kalır çünkü Türkiye'de 19 Haziran'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Muhalefeti kendilerinin tanzim ettiği, ver, yesin, ört, uyusun bir muhalefet anlayışının var olduğu, her türlü hakarete sessiz kalındığı bir muhalefet anlayışı ortadan kalkmıştır."