1922 Konyaspor 3 puan arıyor

TFF 2. Lig ekiplerinden 1922 Konyaspor, yeni sezonun ilk maçında yarın deplasmanda Yeni Çorumspor'la karşılaşacak. Sezona galibiyetle başlamayı arzulayan yeşil beyazlıların bu maçını hakem Sait Tuzcu yönetecek.
1922 Konyaspor 3 puan arıyor

1922 Konyaspor, yenilenen kadrosuyla görücüye çıkıyor. TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta bu sezon Konya'yı temsil edecek olan yeşil beyazlılar, sezonun ilk maçında yarın deplasmanda Yeni Çorumspor'un konuğu olacak. Dün Cumhuriyet Sahası'nda yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamlayan yeşil beyazlılar, bu sabah otobüsle Çorum'a hareket etti. Ramazan Özbek Başkanlığı'ndaki yeni yönetimiyle de sezona galibiyetle başlamayı hedefleyen 1922 Konyaspor, Abdurrahman Baysangur'un teknik direktörlüğünde iyi bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

TARAFTAR OLMAYACAK

Yeni Çorumspor'un cezası nedeniyle 1922 Konyaspor'la oynayacakları ilk maçta seyirci olmayacak. Yarın Çorum Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak mücadeleyi Kocaeli bölgesi hakemlerinden Sait Tuzcu yönetecek. Tuzcu'nun yardımcılıklarını Birtan Yavuz, Cankut Gönenç ve Enver Aydın hakem üçlüsü yapacak. Karşılaşmada Süleyman Güneş gözlemci, Davut Numanoğlu da temsilci olarak görev yapacak.