1922 Konyaspor Kulübü hakkında flaş açıklama! Ereğli'ye satılacak mı?

Eski adı Anadolu Selçukspor olan ve geçtiğimiz günlerde yapılan kongre neticesinde ismi 1922 Konyaspor olarak değiştirilen kulübün Ereğli Belediyesi'ne satılması gündemdeydi. Konyaspor Kulübü bu konu hakkında açıklama yayınladı...
1922 Konyaspor Kulübü hakkında flaş açıklama! Ereğli'ye satılacak mı?

Konyaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

"Bilindiği üzere bugüne kadar Anadolu Selçukspor olarak liglerde yer alan pilot takımımız son yapılan genel kurulda alınan karar gereği ismini 1922 Konyaspor olarak değiştirmiş ve 1 Haziran 2019 itibariyle bu isimle anılmaya başlamıştır.

2018-2019 sezonunun sonuna doğru Ereğli ilçemizden gelen heyet, başkanımız Hilmi Kulluk ve yöneticilerimizi ziyaret ederek 2. Lig takımımıza talip olduklarını belirtmişlerdir. Görüşmede takımımızın durumunun netleşmediği, ligde kalıp kalmayacağının belli olmadığı, bu yüzden sezon sonu bir değerlendirme yapılmasının çok daha doğru olacağının altı özellikle çizilmiş, konuyla ilgili hiç kimseye hiç bir şehre, kurum ve kuruluşa “söz” verilmemiştir.

Ereğli heyeti de mahalli idareler seçimlerinin tamamlanmasının ardından yeniden bu konuyla ilgili Yönetimimizle görüşmek istediklerini ifade etmişler  ancak seçim sonrası herhangi bir geri dönüş gerçekleşmemiştir.

Pilot takımımızla ilgili kamuoyunda bir takım haberler ve açıklamalar yer almaktadır. 1922 Konyaspor, kulübümüzün bünyesinde faaliyetlerine devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."