1922 Konyaspor'a Hakan Yavuz da çare olamadı

TFF 2.Lig’in 13 haftası geride kalırken 1922 Konyaspor, kötü gidişini sürdürüyor. Rakipleri karşısında bir türlü galip gelemeyen yeşil beyazlılar, bu sezon sadece 3 galibiyet alabilirken birde beraberlik elde etti. Abdurrahman Baysangur’un ardından takımı Hakan Yavuz da düzeltemedi.
1922 Konyaspor'a Hakan Yavuz da çare olamadı

1922 Konyaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup 13.haftasında deplasmanda Hacettepe’ye konuk oldu. Rakibi karşısında futbol oynamakta zorlanan yeşil beyazlılar, Hacettepe’ye de 4-0 mağlup oldu. Alınan bu mağlubiyet ile bu sezon ki 9.yenilgisini alan yavru kartallar, ligin 14. Haftasında karşılaşacağı Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıklarına başlıyor. İlk haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Abdurrahman Baysangur’un görevine son getirilmişti. Baysangur’un gönderilmesinin ardından Hakan Yavuz ile ümitlenen camia ve taraftar yine aynı sonuçları alınca hayal kırıklığına uğradı.

14.HAFTADA RAKİP HEKİMOĞLU TRABZON

Yeşil beyazlıların 14.haftadaki rakibi Hekimoğlu Trabzon, Lig’in 13 haftasında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı ve topladığı 20 puan ile 6.sırada yer alıyor. 1922 Konyaspor ise bu sezon sadece 3 galibiyet alırken sadece 1 beraberlik elde etti. Topladığı 10 puan ile düşme hattında yer alan yavru kartallar, bu sezon rakiplerine üstünlük kurmakta zorlanıyor.  Ligin 14.haftasında karşılaşacak iki takım 24 Kasım Pazar günü oynayacağı maç ile beraber 5.kez de karşılaşmış olacak.