1922 Konyaspor'da futbolculara saldırı

TFF 3. Lig'de mücadele eden 1922 Konyaspor, 28. hafta maçında deplasmanda Sivas Belediye ile karşılaştı. Yavru Kartallar'ın 2-0'lık üstünlüğü ile biten maçın ardından saha içi karıştı ve kaleci Ramazan Haklı'ya saldırıldı. Başkan Osman Baharoğlu Yeni Haber'e konuştu.
1922 Konyaspor'da futbolculara saldırı

Ateş hattını yakından ilgilendiren mücadelede 1922 Konyaspor deplasmanda ligin son sırasındaki Sivas Belediyespor'u Ertuğrul Tekşen ve Hasan Hüseyin Öztürk'ün golleriyle 2-0 geçmeyi başardı. Ancak galibiyet sevinci uzun sürmedi. Ev sahibi ekipte Başkan Mustafa Koçu maç sonrasında hakem yönetimine tepki göstermesinin ardından saha karıştı. Konyaspor kalecisi Ramazan Haklı'ya saldırıldı.

1922.jpg


"EK KUVVET İSTEDİK"

Maç sonu yaşanan olayların ardından 1922 Konyaspor Başkanı Osman Baharoğlu, Yeni Haber Spor'a açıklamalarda bulundu. Başkan, "Ligden düşmesi kesinleşmiş rakibimize karşı oynadık. Maç boyunca yedek kulübesine doğru hakaretler ve kötü sözler oldu. Maçı kazandıktan sonra ortalık karıştı ve kalecimiz Ramazan'a saldırıldı. Ek kuvvet istedik. Oyuncumuzun durumu iyi, bunlar yaşanmamalıydı"

baharoglu.jpg


"1 PUAN YETİYOR"

Başkan şöyle devam etti, "Soyunma odasına girdikten sonra hemen stadyumdan ayrıldık. Polis kortejiyle futbolcularımız Sivas çıkışına kadar gittik" dedi. Başkan Baharoğlu ligin geride kalan bölümü için ise şunları söyledi, "Önümüzde Fatsa Belediyespor maçı var. 1 puan bizim ligde kalmamız için yeterli ancak biz maçımızı kazanmak istiyoruz. Lig planını sezon bittikten sonra oturup konuşacağız"

 Muhabir
Etiketler :