1922 Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup 9.hafta karşılaşmasında 1922 Konyaspor, Kırklarelispor’a konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Kötü gidişata dur demek isteyen yavru kartallar, rakibi karşısında galip gelmeye çalışacak.
1922 Konyaspor’da  hazırlıklar sürüyor

1922 Konyaspor ligin 9.haftasında karşılaşacağı Kırklarelispor mücadelesi çalışmalarını sürdürüyor. Kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen yeşil beyazlı ekip, yeni teknik adamı Hakan Yavuz ile 3 puan almak isterken,  deplasman hasretine de son vermek istiyor. Aynı zamanda karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Kırklarelispor karşılaşmasında hakemi ise Veli Karakaya görevlendirdi. Karakaya’nın yardımcılıklarını ise Serkan Gülçer ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Şevket Teker görevlendirildi.

DEPLASMANDA KÖTÜ SONUÇ  

Bu sezon 4 deplasmanda da galip gelemeyen 1922 Konyaspor’da kötü gidişat sürüyor. 9 haftada 4 deplasman karşılaşmasına çıkan yavru kartallar Yeni Çorumspor, Pendikspor, Tarsus İdman Yurdu ve Manisa Futbol Kulübüne mağlup oldu. Rakip sahada 4 kez fileleri havalandıran yeşil beyazlı ekip kalesinde ise 12 gol gördü. Kötü talihini bir türlü yenemeyen 1922 Konyaspor, bu şansını da Pazar günü yenmeye çalışacak.