1922 Konyaspor’da ‘Yavuz’ galibiyet

TFF 2.Lig Beyaz Grup 9.haftasında Kırklarelispor’u yenen 1922 Konyaspor, 4 maç sonrası galip gelmenin sevincini yaşıyor. Bu sezon oynanan 9 karşılaşmada sadece 9 puan toplayabilen yeşil beyazlılar, galibiyetin ardından çıkışa geçmek istiyor.
1922 Konyaspor’da  ‘Yavuz’ galibiyet

1922 Konyaspor, ligin 9.haftasında deplasmanda Kırklarelispor’u 3-0 mağlup etti. Son haftalardaki kötü gidişata Kırklarelispor mücadelesi ile son veren yavru kartallar, 4 haftanın ardından galip gelmenin sevincini yaşıyor. Yeni teknik direktörü Hakan Yavuz ile de ilk maçında 3 puan ile ayrılan yeşil beyazlılar, camia ve taraftar adına beyaz bir sayfa açarak yükselişe geçmek istiyor.

9 HAFTADA 3 GALİBİYET

TFF 2.Lig Beyaz Grup karşılaşmalarında 9.hafta sona erdi. Bu sezon lige kötü başlayan 1922 Konyaspor geride kalan 9 haftada sadece 3 mücadeleden galibiyetle ayrılırken, rakipleriyle hiç berabere kalmadı. Oynanan 9 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez havalandıran yavru kartallar, kalesinde ise 15 gole engel olamadı. 1922 Konyaspor,  9 haftada 6 mağlubiyet alırken aynı zamanda bu 9 haftada Abdurrahman Baysangur’un görevine son verdi. Teknik direktörlüğe Hakan Yavuz’u getiren yönetim Yavuz ile ilk mücadelesine deplasmanda çıktı. Yavru kartallar, Kırklarelispor karşısında ilk deplasman galibiyeti alırken 4 haftanın ardından da 3 puan almayı başardı.  •YENİ HABER / MEHMET SERKAN ŞAFAK