1922’de kötü gidiş devam ediyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup 8.hafta karşılaşmasında 1922 Konyaspor, sahasında Amedspor’a 1-0 yenilmesinin ardından 9. Hafta hazırlıklarına başlıyor. Ligde ki kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen yeşil beyazlılar, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor’dan puan çıkartmaya çalışacak.
1922’de kötü gidiş devam ediyor

Yavru kartalda kötü gidişat devam ediyor. TFF 2.Lig Beyaz Grup 8.haftasında Amedspor’a 1-0’lık skor ile mağlup olan 1922 Konyaspor, 3 haftadır rakiplerine üstünlük sağlayamıyor. Ligin 9.haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak yeşil beyazlı ekip, hazırlıklara başlıyor. Pazar günü oynanacak mücadeleden mutlak puan alması gereken 1922 Konyaspor, hazırlıklarını 3 puan parolasına göre yapacak.

KÖTÜ BAŞLANGIÇ SÜRÜYOR

Bu sezon 8 haftada sadece 2 galibiyet alabilen 1922 Konyaspor, hiç beraberlik alamazken rakiplerine 6 kez mağlup oldu. Geçen sezona göre bu sene kötü performans sergileyen yeşil beyazlılar, geçtiğimiz sezon 1 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Gol yollarında da sıkıntılı bir sezon geçiren yavru kartallar, bu sezon ilk 8 haftada 7 gol atabilirken kalesinde ise 15 gol gördü. Geçen sezon ise 9 gol atarken kalesinde ise 12 gol görmüştü.