2 gol iptal edildi 1 penaltı kaçtı! Nefes kesen maç...

Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Bursaspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Düşme hattını yakından ilgilendiren maç golsüz eşitlikle sonuçlandı.
2 gol iptal edildi 1 penaltı kaçtı! Nefes kesen maç...

Bursaspor ile Göztepe, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşılaştı. Maç 0-0 bitti. Göztepe'nin 11. dakikada Alpaslan Öztürk ve 72. dakikada Halil Akbunar ile bulduğu iki gol VAR kontrolü sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Yine Göztepe'de Deniz Kadah'ın 51. dakikada kullandığı penaltıyı Bursaspor kalecisi Okan Koçuk kurtardı.

Bu sonucun ardından Göztepe puanını 35'e, Bursaspor ise 34'e çıkardı. Bursaspor ligin son haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Göztepe ise Ankaragücü'nü konuk edecek.

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye 

Hakemler: Mete Kalkavan, Kemal Yılmaz, Ceyhun Sesigüzel 

Bursaspor: Okan Kocuk, Shehu, Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Latovlevici, Badji, Aytaç Kara, Lima, Saivet (Dk. 60 Tunay Torun), Onur Atasayar (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Umut Nayir (Dk. 66 Sakho)

Göztepe: Beto, Gassama, Alpaslan Öztürk, Titi, Berkan Emir, Poko, Castro, Serdar Gürler (Dk. 87 Borges), Deniz Kadah (Dk. 69 Gouffran), Halil Akbunar (Dk. 82 Ngando), Jerome 

Sarı kartlar: Dk. 37 Ertuğrul Ersoy, Dk. 50 Chedjou, Dk. 90 Lima (Bursaspor), Dk. 90 Poko (Göztepe)