'2019 ve 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Büyük Türkiye yolunda 2019 ve 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz." dedi.
'2019 ve 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Büyük Türkiye yolunda2019 ve 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz." dedi.

Karaaslan, partisinin Dikmen İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletin bağrından ortaya çıkan bir siyasi hareket olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan partilerinin artık milletin partisi olduğunu vurgulayan Karaaslan, AK Parti hükümetleri döneminde Sinop'un da büyük yatırımlarla buluştuğunu kaydetti. 

Sinop'un Türkiye'nin marka şehirleri arasında yerini aldığını ifade eden Karaaslan, şöyle devam etti:

"Sinop biz iktidar olmadan önce Türkiye'nin en kuzeyinde yer alan bir şehir olarak adeta unutularak yeteri kadar hizmet alamamıştı. Biz geldik yol sorunu çözüldü, birçok alanda daha hizmetlere kavuştu. Geldiğimiz noktada Sinop, tarihi cezaevi, müzeleri ve kaleleriyle artık marka olmuş şehirlerin arasındaki yerini aldı. Dikmen ilçemiz de AK Parti hükümetlerine her zaman destek vermiştir. İnşallah bu destek artarak devam edecek. Büyük Türkiye yolunda 2019 ve 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz."