21 yılda Konya'ya yapılan yatırımlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Kılıçarslan Meydanı'nda, Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılarak konuşma yaptı. Dev miting sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesaplarından Konya'ya 21 yılda yapılan yatırımlar paylaşıldı.
21 yılda Konya'ya yapılan yatırımlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün saat 16.00'da Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen "Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni"nde konuştu. Konyalıların yoğun ilgi gösterdiği mitinge 140 bin kişinin katıldığı açıklanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan da Konya sevgisini, ""Bu ne aşktır Yarabbi, bu ne aşk. Demek ki aşkınan koşan. Aşık olursan karşılığını da bulursun." sözleriyle duyurdu.

"Konya'nın 'hayır' dediğinden hayır gelmez"

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Konya'nın 'hayır' dediğinden hayır gelmez. Konya'nın 'evet' dediğine de Allah'ın izniyle şer bulaşmaz. İnşallah Konya, Anadolu'daki varlığımızın, birliğimizin, dirliğimizin sembolü olduğu gibi Türkiye Yüzyılı'nın da teminatı olacaktır. Deprem bölgesinde Muhalefetin tüm belediyelerinin yaptıklarını terazinin bir kefesine koyun, Konya'mızın bölgeye verdiği hizmetleri de diğer kefesine koyun, hepsinde de Konya çok daha ağır basacaktır" ifadelerini kullandı.

cumhurbaskani-erdogan-konyada-toplu-acilis-toreninde-konustu.jpg

Konya’ya 21 yılda 168 milyar liralık kamu yatırımı yaptık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her şehir ziyaretleri sonrası sosyal medya hesaplarında yapılan yatırım paylaşımları Konya için de yapıldı.

"Konya’ya 21 yılda 168 milyar liralık kamu yatırımı yaptık" başlığıyla duyurulan paylaşımda Konya'da AK Parti döneminde yapılan hizmetlere yer verildi.

21-yilda-konyaya-yapilan-yatirimlar.jpg

Etiketler :