"25. Bedia Muvahhid Ödülü" Aslı Altaylar'a verilecek

İSTANBUL (AA) - Bu yıl 25. kez verilecek olan "Bedia Muvahhid Ödülü" İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları oyuncusu Aslı Altaylar'a...
"25. Bedia Muvahhid Ödülü" Aslı Altaylar'a verilecek

İSTANBUL (AA) - Bu yıl 25. kez verilecek olan "Bedia Muvahhid Ödülü" İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları oyuncusu Aslı Altaylar'a değer bulundu.

İBB Şehir Tiyatroları Müdürlüğü ve Türk Kadınlar Birliği İstanbul Şubesi'nin "35. Genç Günler" kapsamında ortaklaşa verdiği ödül, yarın Kadıköy Haldun Taner Sahnesinde genç sanatçı Altaylar'a takdim edilecek.

Törene İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur'un yanı sıra Türk Kadınlar Birliği İstanbul Şubesi Başkanı Selma Durak ve sanat camiasından birçok ismin katılımı bekleniyor.

- Aslı Altaylar

Rize'de 1980 yılında dünyaya gelen Aslı Altaylar, tiyatro eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı.

Profesyonel olarak dizi oyunculuğuna ilk kez 1995'de "Çiçek Taksi" adlı dizi başlayan Altaylar, 2008'de rol aldığı "Akasya Durağı" adlı dizide canlandırdığı "Gülbin" karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı.

"Yabancı Damat", "Gülümse Yeter", dizilerinde de rol alan Aslı Altaylar, halen İBB Şehir Tiyatrolarında görev yapıyor.


Kaynak: