26 emniyet mensubu ile 2 öğretmen gözaltına alındı

Samsun'da 26 emniyet mensubu ile 2 öğretmen gözaltına alındı
26 emniyet mensubu ile 2 öğretmen gözaltına alındı

SAMSUN (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Samsun'da 26 emniyet mensubuyla 2 öğretmen gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezi ile Bafra, Çarşamba ve 19 Mayıs ilçelerinde operasyon düzenlendi.

150 polisin katıldığı operasyonda haklarında gözaltı kararı bulunan şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde arama yapıldı. Aramalarda çok sayıda bilgisayar, sabit disk ve dokümana el konuldu.

Operasyonda 4. sınıf emniyet müdürleri Ziya Bulgurcu, Recep Arslan, Abdurrahman Mankan, Fikret Süydünlü, Mehmet Öztürk, Selahattin Yavuz, Kadirali Köse ve Ramazan Ünal, komiserler Serdar Dereli, Orhan Geçgel, Özgür Gider, Osman Kuzucu, Davut Yüce, Mesut Bıyıklı, Ahmet Bektaş, Murat Çelik, Mehmet Arslan, Selahattin Karaca, İhsan Mahrap, Canip Galip Yavaşoğlu, Fatih Pehlivan, İsa Sağır, Hakkı Başkaya, Fatih Aksoy ve Tuncay Yılmaz, polis memuru Ali Bayraktar ile öğretmen Levent Ay ve Turan Sarıçobanoğlu gözaltına alındı.

 

Kaynak: