3 ay sonra Konya’da 3 puan!

Kayserispor’u sahasında 2-0 yenerek önemli bir galibiyet alan Atiker Konyaspor, ligin ikinci yarısındaki ilk iç saha galibiyetini almış oldu. Yeşil-beyazlılar, Bundan önce 15. hafta maçında Karabükspor’u Konya’da yine aynı skorla yenmişti
3 ay sonra Konya’da 3 puan!

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında seyircisi önünde Kayserispor engelini 2-0’la geçerek bir ilke imza attı. Yeşil-beyazlı takım, bu galibiyetle 2018 yılındaki ve ligin ikinci yarısındaki ilk iç saha galibiyeti almış oldu. Süper Lig’de yaklaşık 3 ay sonra Konya’da 3 puan sevinci yaşayan Anadolu Kartalı, bu sonuçla seyircisinin yüreğine de su serpmiş oldu. Konyaspor,  kümede kalma adına büyük önem arz eden bu iç saha galibiyetinden önce, Karabükspor’u sahasında yenebilmişti. Süper Lig’in 15. haftasında 11 Aralık 2017 tarihinde sahasında Karabükspor’u konuk eden yeşil-beyazlılar, rakibini 2-0 mağlup etmişti.

GALİBİYET HASRETİ DİNDİ

Atiker Konyaspor, Kayserispor galibiyetiyle birlikte 4 maçlık 3 puan hasretini de sonlandırdı. Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Alanyaspor’u yendikten sonra oynadığı 4 karşılaşmada aldığı 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle yalnızca 1 puan toplayabilmişti. Anadolu Kartalı, Alanyaspor galibiyetinin ardından Beşiktaş ile 1-1 berabere kalıp Akhisarspor’a 3-0, Yeni Malatyaspor’a 1-0 ve Galatasaray’a 2-1’lik skorlarla kaybetmemişti. Seyircisinin desteğiyle konuk ettiği Kayserispor’u 2-0 mağlup eden Konyaspor, 4 maçlık galibiyet hasretini bitirirken kümede kalma adına da önemli bir 3 puan kazandı.