‘3 lahmacundan sonrası bedava’

Sunduğu çeşitlerle lahmacuna yeni soluk getiren ‘Lahmacun’ işletmesi, düzenlediği kampanyalarla da yoğun ilgi görüyor. İşletmeye gelen müşteriler 3 lahmacunu yedikten sonra istediği kadar lahmacunu ücretsiz yiyebiliyor.
‘3 lahmacundan sonrası bedava’

Her ne kadar Konya’da etli ekmeğinin ayrı bir yeri olsa da lahmacun seven ve yemek isteyen birçok insan var. Sunduğu çeşitlerle lahmacuna yeni soluk getiren Lahmacun işletmesi, düzenlediği kampanyalarla da yoğun ilgi görüyor. Lahmacunun Türkiye’de her ilde olan geçmişi büyük olan bir gıda ürünü olduğunu ifade eden Lahmacun işletme sahibi Seyit Küçüksavran, “Bölge olarak öğrenci kesimine hitap ettiği için gıda üzerine ne yapabiliriz diye düşündük. Burada lahmacun yapmaya başladık. Hizmet kalitemizden eksilmeden üretiyoruz. Müşterilerimizin geri dönüşümünden çok memnunuz” dedi. İşletmelerinin müşteriler tarafından hizmet kalitesini ve lezzetinin beğenildiğini belirten Küçüksavran, “Lahmacun Konya’nın ana kültüründe olmayan bir lezzet. Konya’da etli ekmeğinin ayrı bir yeri vardır. Biz Konya’da lahmacun kültürünü oluşturduk. Özellikle lahmacun yemek isteyen müşterilerimiz var. Bizde temiz ve ferah ortamda çeşitlerimizle onlara lahmacun lezzetini vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

img_5619.jpg

HER ÇEŞİDİN MÜDAVİMLERİ VAR

Klasik lahmacun yaparak işe başladıklarını ifade eden Küçüksavran, “Daha sonra çevremizdeki insanlarla istişareler sonucunda lahmacun çeşitlerimizi artırdık.  İlk olarak kaşarlı lahmacun yapmaya başladık ve şu anda fazla ilgi gören lahmacun çeşidimiz oldu. Lahmacun etiyle kaşarın buluşması iyi bir tat ortaya çıkardı.  Sucuklu, karışık, kavurmalı, pastırmalı lahmacun çeşitlerimiz var ve müşterilerimiz tarafından ilgi görüyor. Özellikle pastırmalı lahmacun yemek için gelen müşterilerimiz var.  Her çeşidin ayrı müdavimleri var diyebiliriz. Konya’nın damak tadına uygun vazgeçemediği küflü peynirli lahmacun da Konyalılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Bir diğer kampanyamızda ayda 120 tane lahmacun sipariş veren müşterilerimize bir aylık havuz hediyemiz oluyor. Bu kampanyadaki hedefimiz ise biz sadece mide doldurmadığımızı,  sağlıklı yaşama da destek olmaya çalıştığımızı göstermek” diye konuştu.

img_5613.jpg

ÖĞRENCİLERE İNDİRİMLİ

Çeşitli kampanyalarının olduğunu ve müşteriler tarafından bu kampanyaların ilgi gördüğünü ifade eden Küçüksavran, “Öğrencilerin genelinde nerde ne yiyeceğiz problemi var. Öğrenciler için yemek hem hijyenik hem sağlıklı hem de hesaplı olacak. Biz de öğrencilerin bu sıkıntısını gidermek için öğrencilere yönelik bir kampanya yaptık.  Liseli öğrencilerimize yönelik 2 lahmacun bir ayran 5 TL olarak kampanyamız var. Liseli öğrencilere yönelik olan bu kampanya ilgi gördü. Hatta öğrenciler ailelerini ve öğretmenlerini yemeğe getiriyorlar” dedi.

img_5630.jpg

3 LAHMACUNDAN SONRASI BEDAVA

En çok ilgi gören kampanyaların başında gelen “3 lahmacundan sonrası bedava” kampanyası olduğunu vurgulayan Küçüksavran, “Kampanyamızda işletmemize gelen bir müşterimiz 3 lahmacunu yedikten sonra istediği kadar lahmacunu yiyebilir. Önü açık bir kampanya. Bu da müşterilerimiz tarafından ilgi uyandırdı. İddia için bile gelen müşterilerimiz var. Konya’daki gençler arasında bir iddia vesilesi oldu. Genç arkadaşlarımız 3 taneyi çok rahat yiyebiliyorlar. Bundan sonrası için bir istek ve iddia lazım. 10 lahmacuna kadar yiyen müşterilerimiz var. Şu ana kadar rekorumuz ise 18 lahmacun. Bu sayıyı geçecek yeni rekortmenlerimiz bekliyoruz.  Bu kampanyanın bir zamanı yok. İşletmemiz açık olduğu her zaman müşterilerimizin kampanya için geldim demesi yeterlidir” ifadelerini kullandı.

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER