30 Ağustos Zafer Bayramı Kuşadası’nda da kutlandı

30 Ağustos Zafer'inin 94. yıl dönümü Kuşadası'nda da kutlandı. Kuşadası'ndaki kutlamalar Kaymakamlık makamındaki bayramlaşmayla başladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kuşadası’nda da kutlandı

30 Ağustos Zafer'inin 94. yıl dönümü Kuşadası'nda da kutlandı. Kuşadası'ndaki kutlamalar Kaymakamlık makamındaki bayramlaşmayla başladı. Ardından, Atatürk Meydanı'ndaki çelenk koyma töreniyle devam etti. Çelenk koyma törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Garnizon Komutanı Hasan Şahin, Kuşadası Belediye Başkan Özer Kayalı, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, çeşitli parti temsilcileri, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Jandarma Astsubay Ali İksan Güleş, büyük zaferi 94'üncü yıl dönümünde ilk günkü heyecanla kutladıklarını belirterek "30 Ağustos Zaferi ile Başkomutan Mustafa Kemal'in önderliğindeki yüce Türk ulusu, emperyalist güçlerin işgalci ordularını Anavatan topraklarından kesin olarak atarak ebedi özgürlük ve bağımsızlığa kavuşmuştur. Her safhası tek tek düşünülerek hazırlanan bu zafer aziz yurduna ve bağımsızlığına kasteden işgal kuvvetleri karşısında Türk Ordusu'nun ortaya koyduğu eşsiz bir eserdir" dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kuşadası’nda da kutlandı

Kaynak: