30 Ağustos’u su altında kutladılar

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümünde Muğla SAT sualtı dalış grubu kutlamayı her yıl olduğu gibi bu yıl da deniz dibinde Türk Bayrağı açarak kutladı
30 Ağustos’u su altında kutladılar

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümünde Muğla SAT sualtı dalış grubu kutlamayı her yıl olduğu gibi bu yıl da deniz dibinde Türk Bayrağı açarak kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını sualtında kutlama geleneğini yıllardır sürdüren Muğla Sat grubu, bu yıl kutlama için Bodrum Yalıçiftlik Mahallesini seçti. Muğla SAT grubu dalış liderlerinden Sııtkıcan Bayar ve Hilmi Kaya Yalıkavak Mahallesinde denizin 30 metre derinliğine inerek Türk Bayrağı açtılar. Muğla SAT grubu dalış liderleri Bayar ve Kaya, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Muğla Sat grubu olarak yıllardır gelenek haline getirdiğimiz 30 ağustos Zafer Bayramı kutlamamızı bu yıl Bodrum Yalıkavak mahallesinde gerçekleştirdik. 94 yıl önce Türk milletinin vatan savunmasında gösterdiği cesaret ve vatan aşkı bugün hala sıcaklığını koruyor. Bunu 15 Temmuz darbe girişiminde bu millet tekrar gösterdi. Cumhuriyet'i kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bu topraklar bu milletin cesareti ve iradesi olduğu sürece ilelebet var olacaktır" dediler.

Kaynak: