4 mahallede asfalt sevinci

Seyhan Belediyesi, Kavaklı, Koza, Söğütlü ve Mekan mahallerinde yolları asfaltladı.
4 mahallede asfalt sevinci

Seyhan Belediyesi, Kavaklı, Koza, Söğütlü ve Mekan mahallerinde yolları asfaltladı.

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 4 mahallede 15 kilometresi satik kaplama 2,5 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere toplam 17,5 kilometre yolun asfaltlandığını belirtti.

Asfalt çalışmalarını inceledikten sonra Kavaklı Mahallesi Muhtarı Metin Gündüz'ün verdiği teşekkür yemeğine katılan Karalar, burada mahalle halkına da hitap etti. Sorunları bir bir çözdüklerinin altını çizen Başkan Karalar, birde park müjdesi verdi. Başkan Karalar, "Ben Adanalı olduğum için daha önceki yöneticilerin nerelere nasıl hizmet yaptıklarını iyi bilirim. Nerelerin hizmet alıp nerelerin almadığını iyi bilirim. Hiç hizmet gitmeyen mahaller bizlere sitemlerini iletti. Ben eski yöneticilerin hiç hizmet yapmadığı yerlere 10 kat hizmet yapacağım. Artık seçim bitti şimdi hizmet vakti. Arkadaşlarımız şu anda 15 kilometre satik kaplama 2,5 km de sıcak asfalt yapmış. Beklide 20 yılda yapılan yol kadar asfalt tek seferde yapılmış. Birde mahalle halkının istediği park vardı onun yerini de ayarladık yakın bir zamanda yapacağız" diye konuştu.

Yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür eden Kavaklı Mahalle Muhtarı Metin Gündüz, yollarının yapılmasını yıllarca bir hayal olarak gördüklerini belirterek, hayallerinin gerçek olduğunu söyledi.

4 mahallede asfalt sevinci

Kaynak: