4. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunlarına bugün de devam edildi

4. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunlarına bugün de devam edildi
Konya’da, Spor Genel Müdürlüğünün öncülüğünde organize edilen oyunların 3. gününde Türkiye, bisiklette gümüş ve bronz madalya aldı

 

Konya’da, Spor Genel Müdürlüğü öncülüğünde organize edilen 4. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunlarının 3. gününde, Türkiye bisiklette gümüş ve bronz madalya kazandı. 

Konya Atatürk Stadyumu çevresinde gerçekleştirilen kriteryum yarışları, erkeklerde 14 bayanlarda ise 8 tur üzerinden yapıldı.

Türkiye, Sırbistan, Özbekistan, KKTC, Bosna Hersek, Gürcistan ve Konya takımlarının yer aldığı yarışlarda, erkeklerde Gürcistan'dan Tsereteli Tamaz birinci, Türkiye'den Serhat Mercan ikinci, Emre Uz ise üçüncü oldu.

Kadınlarda ise Sırbistan'dan Opacıc Neda birinciliği, Özbekistan'dan Jantuganova Olga ikinciliği, Özbekistan'dan Matafona Darya üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Okur ve diğer protokol üyelerince verildi.

Atletizm, badminton, bisiklet, jimnastik, halter, güreş, eskrim, masa tenisi, tenis, karate, tekvando, satranç ve yüzme branşlarında yapılacak; 31 ülkeden bin 14 sporcunun katıldığı 4. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları, 24 Nisan'da sona erecek.