4. Yıl coşkusu sürüyor

Gazetemizin 4. Yaş günü kutlaması sebebiyle ziyaretler devam ediyor.
4. Yıl coşkusu sürüyor

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ve İletişim Direktörü Ecevit Öksüz, Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü ve Yönetim kurulu üyesi Mustafa Sinan Ümit ile Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz bu çerçevede gazetemizi ziyaret ettiler.

korkmaz.jpg

“GÖREVİNİZİ 4 YILDIR LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYORSUNUZ”

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ve İletişim Direktörü Ecevit Öksüz ziyaretlerinde Yeni Haber’in 4. Yaşının hem gazeteye hem de Konya’ya hayırlar getirmesini temenni ettiler. “Bir yayın kuruluşunun bir şehre bir ülkeye neler katabileceğini neler kazandırabileceğini en güzel şekilde kanıtladınız” diyen Mehmet Ali Korkmaz, “4 yıllık süre boyunca üstlendiğiniz bu görevi layıkıyla yapmış olmanız sadece size değil bu şehre de çok şey kazandırdı. Bununla sizde bizde ne kadar övünsek azdır” diye konuştu.  Yeni Haber gazetesinin  aydınlatma, bilgilendirme, yönlendirme ve haberdar etme görevlerinin tamamını en güzel şekilde yerine getirdiğini ifade eden Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “Geleceği görevini en güzel şekilde yerine getirenler şekillendirecektir. Bu bilinç ülkemizi de daha müreffeh kılacaktır. Biz de bu bilinçle çalışıyoruz. Ve bu bilinç ve inançta olan başka insanları gördüğümüzde mutlu oluyoruz” İletişim Direktörü Ecevit Öksüz’de başarılı yayınları dolayısıyla Gazetemizin her türlü övgüyü hak ettiğini kaydetti.  

aydinlar-ocagi.jpg

YENİ HABER HABERCİLİĞE CİDDİ BİR BAKIŞ AÇISI GETİRDİ

Yeni Haber'in 4. yaşı için tebrik ziyaretleri sürüyor. Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü bu çerçevede gazetemizi ziyaret eden bir başka simi oldu. Güçlü ziyarette Yeni Haber Gazetesinin habercilik anlamında Konya’ya değer kattığının altını çizdi. Vatan ve Millet odaklı ve milletin değerlerinden taviz vermeden uyguladığı yayın politikasıyla Yeni Haber’in büyük bir takdiri hak ettiğini söyleyen Güçlü “Bunun son örneğine 15 Temmuz darbe girişiminin hem öncesinde ve hem de  sonrasında yaptığınız omurgalı yayınlarda şahit olduk. Bu önemli sınavı başarıyla veren kurumlardan biri oldunuz. Bu kutlu direniş bizi gururlandıran bir gelişmeydi. Bu gurura ortak olduğunuz ve verdiğiniz destek için teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

darilmaz-(1).jpg

“BUGÜNKÜ GELİNEN NOKTADA YENİ HABER GİBİ GAZETELERİN PAYI BÜYÜK”

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz de ziyaretinde Yeni Haber Gazetesinin yayın politikasıyla hızlı bir ivme yakaladığını ve bu ivmenin yükselerek devam etmesinin Konya, Konya siyaseti ve bürokrasisi için önemine işaret etti. Bir gazetenin, bir yayın kuruluşunun bir ülke için bir millet için ve gelecek için ne denli önemli bir görev üstlendiğinin 15 Temmuz gecesi bir kez daha anlaşıldığının altını çizen Darılmaz, o gece her kurumu her kuruluşuyla bütün ülkenin büyük bir sınavdan geçtiğini ve bu sınavda büyük başarı aldığını belirtti.  Darılmaz ‘Bir şehrin gelişmişliğinde belli başlı göstergeler vardır. Sağlık ve basın bu göstergelerden belki de önde gelen ikisi. Konya her iki göstergede de Avrupa standartlarının bile ötesinde bir başarı sergiledi. Bu başarıda Yeni Haber gibi özgüven sahibi, vatanın milletin derdiyle dertlenen, omurgalı, dürüst ilkeli basın kuruluşlarının büyük payı var. bu kazanım için Yeni Haber’e de çalışanlarına da şükran borçluyuz” diye konuştu.

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER GAZETESİ