40 yıllık hayat arkadaşının acısına 3 gün dayanabildi

Aydın’ın Söke İlçesi’nde 3 gün önce 40 yıllık hayat arkadaşı Esma Delibıçak’ı kaybeden Turan Delibıçak eşinin acısına ancak 3 gün dayanabildi.
40 yıllık hayat arkadaşının acısına 3 gün dayanabildi

Eşini kaybettiği için oldukça bitkin olan Turan Delibıçak’ın sabah şafak sökerken kalkmaması üzerine yatağına giden yakınları Turan Delibıçak’ın da hayatını kaybettiğini gördü. Üç gün arayla hayatını kaybeden Delibıçak Çifti’nin ilginç ölümleri ilçede gündem oldu. Edinilen bilgiye göre bir süredir solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören 62 yaşındaki Esma Delibıcak Cuma günü hayatını kaybetti. Yaklaşık 40 yıl aynı yastığa baş koyduğu hayat arkadaşının ölümüyle adeta yıkılan 62 yaşındaki Turan Delibıçak, eşini kaybettikten üç gün sonra dinlenmek için yattığı yatağından bir daha kalkmadı. Atatürk Mahallesi’nde yaşayan Delibıçak Çifti’nin 18 yıldır evlat acısı yaşadıkları kızları Zeynep Delibıçak’ın da 18 yıl önce mezun olduğu Kocaeli Üniversitesi’ne diplomasını almaya giderken bindiği otobüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Delibıçak Çiftinin peş peşe ölümü Söke’de herkesi derin üzüntüye boğdu. Turan Delibıçak’ın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.