50 yıllık evli çınarlara Başkan Çelik’ten ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hayata geçirdikler yeni sosyal proje olan 50 yıl ve üstü 2 evli çifti evlerinde ziyaret etti.
50 yıllık evli çınarlara Başkan Çelik’ten ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hayata geçirdikler yeni sosyal proje olan 50 yıl ve üstü 2 evli çifti evlerinde ziyaret etti.

Şehzadeler Belediyesi'nin yeni hayata geçirdiği "Şehzadeler ailemizin evliliklerinde 50. yıllarını dolduran çınarlarını ziyaret ediyoruz" projesi kapsamında, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 58 yıllık evli Ali - Mürvet Hasbulgurcu ve 53 yıllık evli Hüseyin - Muazzez Öztürk çiftini evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler esnasında Başkan Çelik" e Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş" ta eşlik etti. Şehzadeler ilçesinde 480 tane 50 yıl üzerinde evli çiftin olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir sosyal projemizi daha hayata geçiriyoruz. "Şehzadeler ailemizin evliliklerinde 50. yıllarını dolduran çınarlarını ziyaret ediyoruz" adlı projemizde 50 yıl ve üzeri olan evli çiftlerimizi ziyaret ediyoruz. İlçemiz sınırları içerisinde 480 tane aşkın 50 yılı aşkın süredir evli olan çiftimiz var. Bu çiftlerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Bu bağlamda Hüseyin - Muazzez Öztürk ve Ali - Mürvet Hasbulgurcu çiftini ziyaret ettik. Bizde bugün onların mutluluklarını yaşıyoruz ve onları tebrik ediyoruz. Bu çiftlerimizin bu yaşantısı yeni evli çiftlerimize ve genç nesle bir örnek olsun. 50 yılı aşkın süredir, hüznüyle, sevinciyle, acısı ve tatlısıyla aynı yuvayı paylaştılar ve birbirlerine destek oldular. Çok şükür ki, rabbim nazardan saklasın ilk günkü gibi sevgisi ve muhabbetleri devam ediyor. Bizde aile kurumuna katkı sağlamak ve yeni nesillere örnek olabilmek için böylesine bir projemizi başlattık. İnşallah bundan sonra da arkadaşlarımız 50 yılın üzerinde evli olan gönlü genç yaşı büyük olan ağabeylerimizi, büyüklerimizi ziyaret edecekler" dedi

Kaynak: