52 kişi uyuşturucudan tutuklandı

Ankara'da, son 2 hafta içerisinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, gözaltına alınan 156 kişiden 52'si tutuklandı
52 kişi uyuşturucudan tutuklandı

Ankara'da, narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda, 9 bin 770 adet ecstacy hap, 104 kilogram esrar ele geçirildi. 

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Narkotik ekipleri, Ulus Çankırı Caddesi civarında, Özgür E. ve Rıdvan B'yi gözaltına aldı. 

Şüphelilerin üst aramalarında, üzerinde maymun figürü bulunan 2 adet ecstacy hap ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, söz konusu kişilere uyuşturucuyu sattığını belirlediği Umut C. ve Cahit Y'yi ise aynı bölgedeki Gülpınar Caddesi'ndeki bir eve operasyon düzenleyerek gözaltına aldı. Zanlıların evinde yapılan aramalarda, 9 bin 770 adet ecstacy hap ele geçirildi. 

Öte yandan, Şereflikoçhisar girişinde uygulama yapan ekipler tarafından, bir araç içerisinde zulalanmış halde 104 kilogram esrar bulundu. Araçtaki 2 kişi, gözaltına alındı. 

Her iki operasyonda yakalanan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Son 2 haftada 156 kişi gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle bünyesindeki Narkotimlerin, son 2 haftada, başkent genelinde yaptığı uygulama ve operasyonlarda, uyuşturucu kullandığı ve sattığı tespit edilen 156 kişi hakkında işlem yaptığı bildirildi. 

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 52'si tutuklanarak cezaevine konuldu.