55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Kocaeli etabı dolayısıyla 20 Nisan Cumartesi günü deniz ulaşımında ek seferler düzenlenecek
55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Kocaeli etabı dolayısıyla deniz ulaşımında ek seferler düzenlendiği bildirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Kocaeli etabı sırasında, 20 Nisan Cumartesi günü 13.30-16.00 saatleri arasında, Karamürsel-Gölcük-Başiskele ilçelerinde D-130 kara yolunun trafiğe kapalı olacağı belirtildi.

Bu nedenle Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Deniz Ulaşım Müdürlüğünce ek seferlerin yapılacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Kocaeli etabı dolayısıyla koyulan deniz ulaşım ek seferleri, 20 Nisan Cumartesi günü İzmit-Karamürsel istikametinden saat 12.00'de İzmit'ten kalkacak vapurla başlayacak. Gölcük'e ulaşan vapur saat 12.30'da kalkış yapacak. Daha sonra Değirmendere'ye ulaşan ek sefer vapuru saat 12.45'te Karamürsel'e hareket edecek. Diğer bir ek sefer ise Gölcük'ten 15.20'de kalkacak ancak sefer sadece Değirmendere'ye gidecek. 16.40'da İzmit'ten yola çıkacak bir diğer ek sefer ise Gölcük ve Değirmendere'ye kadar gidecek."

Açıklamada, Deniz Ulaşım Müdürlüğü tarafından Karamürsel-İzmit istikametine 2 ek sefer gerçekleştirileceği belirtilerek, "Karamürsel'den kalkacak ilk sefer saat 14.15'te yola çıkacak. Değirmendere, Gölcük üstünden İzmit'e varacak olan ek sefer vapuru saat 15.45'te İzmit'te olacak. Diğer ek sefer ise saat 15.45'te Değirmendere'den kalkarak İzmit'e kadar gelecek. 55. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle 22 Pazar günü de Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı denetim ekipleri toplu taşıma hizmetlerinin aksamaması için tur güzergahlarında görev yapmaya devam edecek." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: