6 il Konya’da buluştu, büyük toplantı başladı!

MHP İstişare Toplantısının Konya programı Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
6 il Konya’da buluştu, büyük toplantı başladı!

Antalya, lsparta, Karaman, Mersin, Adana, Aksaray illerinin katılımıyla MHP Konya İl Başkanlığı ev sahipliğinde MHP Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, il, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri katılım sağladı.

6-il-konyada-bulustu-buyuk-toplanti-basladi.jpg

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ’

Açılış konuşmalarını yapan Karaaslan, şu ifadelere yer verdi; “Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yerel seçimlerimiz için çalışıyoruz. Aramıza kimse fitne fesat sokamayacak. Gönüllerin şehri Konya’da bu programın yapılmasından gurur duyuyorum. İstişare toplantımızın partimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

6-il-konyada-bulustu-buyuk-toplanti-basladi-002.jpg

‘TÜRK HEDEFLERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇECEK’

Tüm hedeflere ulaşılacağının altını çizen Mustafa Kalaycı, “Davamıza hizmet etmiş tüm arkadaşlarımızı minnetle yad ediyorum. İstişare toplantımızın ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını ümit ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türk milletinin desteğiyle, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin stratejik gücüyle, Türk ve Türk yazılı hedefleri birer birer hayata geçecek tarihi akışına yön verecektir.” diye aktardı.

6-il-konyada-bulustu-buyuk-toplanti-basladi-001.jpg

‘TÜRKİYE FİLİSTİN’İN YANINDADIR’

Türkiye’nin Filistin’in yanında olduğunu vurgulayan Kalaycı, “İsrail’e karşı Türkiye’nin duruş sağlam, milletimizin desteğiyle duasıyla Filistinli kardeşlerimizin yanındadır. Haremi Şerif’in statüsünün yeryüzünde hiçbir güç yoktur. İslam ülkelerinin katılım ve desteğiyle barış gücü oluşturulmalı garantörlük kurumu işletilmelidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak çevremizi samimi diyalog ve sağlam diploması imkanlarıyla barış kuşağı haline dönüştürmek komşularımızla iyi ve dostane ilişkiler geliştirmek Türk ve İslam dünyasıyla sıkı diyaloglar kurmak için yapılan girişimleri destekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :