'6 maçta 6 mağlubiyet istemiyorum'

Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşayan Alman milli futbolcu Gomez, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hezimete uğramamak için siyah-beyazlı kulübün doğru kararlar vermesini ümit ettiğini söyledi.
'6 maçta 6 mağlubiyet istemiyorum'

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşayan Alman milli futbolcu Mario Gomez, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hezimete uğramamak için siyah-beyazlı kulübün doğru kararlar vermesini ümit ettiğini söyledi.

Gomez, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın sportif başarısını istediğini ve paranın kendisi için önemli olmadığını aktararak, "Ligde şampiyon olduk ve tekrar şampiyon olmak istiyorum. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde 6 maçta 6 mağlubiyet yaşamak istemiyorum. Umarım kulüp doğru kararları verir." ifadelerini kullandı.

Yeni sözleşme için bir avro bile fazla almak amacıyla uğraşmadığını belirten 30 yaşındaki futbolcu, "Kariyerimin son düzlüğündeyim. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na odaklandım. Gelecek sezonla ilgili ne olacağı konusunda strese girmiyorum." değerlendirmesinde bulundu.