7 mahalle Akörenkışla iftar programında buluştu

İlk olarak 9 mahalleyi Obruk Gölü ve tarihi han yanında iftarda biraraya getiren Karatay Belediyesi, ikinci iftar programını Akörenkışla mahallesinde gerçekleştirdi.
7 mahalle Akörenkışla iftar programında buluştu

7 mahalleyi kapsayan 2000 kişinin katıldığı iftar parogramına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Obruk Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Sırrı Demirel,Karatay Muhtarlar ve Tüm İlçe Muhtarları Dernek Başkanı Suat Uzun, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. İftar öncesi söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, şer odaklarının Ramazan ayında bile kan akıttıklarını belirterek "Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz en önemli günler bu günlerdir" dedi. İlk iftar programını Obruk mahallesinde yaparak bir çok mahalle sakiniyle bir araya geldiklerini dile getiren Hançerli, bir sonraki programda ise Akörenkışla, Büyükburnak, Yenikent, Esentepe, Ağsaklı, Yağlıbayat ve Karadona mahalle sakinleriyle buluştuklarını söyledi. Hizmetlerin devam ettiğini vurgulayan Başkan Hançerli, bir taraftan Büyükşehir Belediyesi bir taraftan da Karatay Belediyesi'nin mahallelerin eksikliklerini bir bir gidermeye çalıştığını ifade ederek desteklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti ve Ramazan ayının hayırlı olmasını diledi.

7-mahalle-akorenkisla-iftar-programinda-bulustu-1.jpg

Ardından söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise belediyelerin merkeze uzak mahallelerde yatırımlarına devam ettiğini vurguladı. Karatay Belediyesi'nin fiziki ve sosyal belediyeciliği en iyi şekilde yaptığını dile getiren Genç, Ramazan ayında kendilerini bir araya getiren Karatay Belediyesine teşekkür etti.

Son olarak söz alan Obruk Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Sırrı Demirel ise obruk ve yöresine yaptığı hizmetlerden dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti.