774 bin liralık ödeme akıllı vezne sistemi ile yapıldı

Bartın Belediyesi tarafından hizmete sunulan akıllı vezne sistemi ile vatandaşlar belediye binasına gelmeden 7 gün 24 saat belediyeye ait olan bütün borçlarını...
774 bin liralık ödeme akıllı vezne sistemi ile yapıldı

Bartın Belediyesi tarafından hizmete sunulan akıllı vezne sistemi ile vatandaşlar belediye binasına gelmeden 7 gün 24 saat belediyeye ait olan bütün borçlarını rahatlıkla ödeyebiliyorlar.

2017 yılında hizmete sunulan Akıllı Vezne Sisteminden aboneler, emlak vergisinden su faturası ödemeye kadar tüm belediye işlemlerini yapabiliyorlar. Yeni belediye binası ve Hükümet Caddesi'nde ki Bartın Belediyesi Tahsilat Bürosu önünde olmak üzere 2 ayrı noktada hizmet veren akıllı vezne sisteminden bugüne kadar 774 bin 788 liralık ödeme gerçekleştirildi.

"Sayıyı artırmayı hedefliyoruz"

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın," İl kez 2017 yılının Ağustos ayında hizmete sunduğumuz Akıllı Vezne Sitemi ile vatandaşlarımız belediyeye gelmeden, belediyemize ait olan bütün borçlarını rahatlıkla ödeyebiliyorlar. Bugüne kadar 682 bin 903 lira su yüklemesi, 91 bin 788 lirada vergi ve su faturası olmak üzere toplam 774 bin 788 liralık ödeme akıllı vezne sistemi ile ödendi. Şu anda Bartın Belediye Binası ve Hükümet caddesinde bulunan Bartın Belediyesi tahsilat bürosu önünde olmak üzere 2 ayrı noktada vatandaşlarımız bu hizmetimizden yararlanabiliyor. İlerleyen dönemde özellikle uzak noktalar da olmak üzere bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz" dedi.

İHA