8 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi

İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısında şehit olan polislerden 4'ü ile hayatını kaybeden 4 vatandaşın cenazesi, yakınlarına teslim edildi.
8 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi

İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polisler ve vatandaşların cenazeleri, Adli Tıp Kurumundan alınmaya başlandı. 

Saldırıda şehit olan polislerden 4'ünün cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Ambulanslarla Adli Tıp Kurumundan çıkarılan şehit polislerin cenazeleri memleketlerine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şehit polis memurlarından Yaşar Özlem'in cenazesinin Afyonkarahisar'a, Duha Beker'in cenazesinin Yozgat'a, Emrah Pekdoğan'ın cenazesinin Kırıkkale'ye, Ramazan Kırboğa'nın cenazesinin Kayseri'ye Atatürk Havalimanı Askeri Havalimanı'ndan gönderildiği belirtildi. 

Şehit Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü'nün cenazelerinin ise öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceği kaydedildi.

Bu arada, şehit cenazelerinin Atatürk Havalimanı'na götürülüşü sırasında, E-5 Karayolu'nda trafik akışı bir süre durduruldu.

Olayda hayatını kaybeden vatandaşlardan Ahmet Bayraktar, Elif Tutuş İnce, Esra ve Hakan Tekin'in cenazesi de yakınlarınca teslim alındı.

İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet polisini taşıyan araçlara bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 7 polis şehit olmuş, 4 vatandaş da hayatını kaybetmişti. Saldırıda, 3'ü ağır 36 kişi de yaralanmıştı.