A Big Town Restaurant, Konya’da hizmete açıldı

Konya’nın gıda ve inşaat sektöründe önde yer alan firmalarından Duha Grup, A Big Town markasının İç Anadolu distribütörlüğünü aldı. Ünlü restaurant, Şefikcan Caddesi’nde hizmete açıldı.
A Big Town Restaurant, Konya’da hizmete açıldı

2012 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren Duha Grup, Elyasa İnşaat ve Duha Yapı adı altında inşaat sektörüne girdi. Bununla birlikte Duha Et Market ve Duha Et Şirketi ile de gıda sektöründe faaliyetlere başladı. Son olarak da bu firmaları Duha Grup adı altında topladı. Yaklaşık 1 yıl önce de yemek sektörüne adım atan Duha Grup, Duha Restaurant ile hem mutfağında hem de şark odalarında doğu kültürünü yansıtan ve değişik yörelerden değişik damak tatlarını misafirlerinin hizmetine sunan bir marka haline geldi. Son olarak ‘A Big Town’ markasının İç Anadolu distribütörlüğünü alan Duha Grup, Konya’da ilk şubesini açtı. A Big Town Restaurant Konya Şubesi’nin Şefikcan Caddesi’nde misafirlerini beklediğini  söyleyen  Duha Grup Genel Müdürü Fatih Yeşilyurt, “Misafirlerimize, birbirinden güzel lezzetlerle en kaliteli hizmeti sunacağız” dedi.

DÜNYA LEZZETLERİ A BİG TOWN’DA

2012 yılında küçük bir aile şirketi olarak Kadıköy Bahariye caddesinde çıktığı yolculuğuna, sınırlarını genişleterek devam eden A Big Town, dünyanın her tarafından bir parça lezzet alan özel reçeteli yemekleri ve tecrübeli şefleriyle gerçek bir Dünya mutfağı oluşturuyor. Konuklarının sağlığını önceliğinde tutan A Big Town, hijyen konusuna ise her daim çok özen gösteriyor. Kulaktan kulağa yayılan lezzetlerinin, kuşaktan kuşağa aktarılabilmesi misyonunu taşımaya devam eden A BigTown; yeni başarı hikayelerini paylaşmayı hedefleyerek, Konyalı misafirlerini ağırlamak için sabırsızlanıyor.

a-big-town-(8).jpg

a-big-town-(2).jpg

a-big-town-(1).jpg

a-big-town-(3).jpg

a-big-town-(4).jpg

a-big-town-(38).jpg

a-big-town-(6).jpg

a-big-town-(7).jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ