A.Konyaspor-Fenerbahçe maçından notlar

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynadıkları Braga maçının ilk 11'ine göre takımını 4 değişiklikle sahaya sürdü.
A.Konyaspor-Fenerbahçe maçından notlar

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda oynadığı Manchester United maçının ilk 11'ine göre 3 değişiklik yaptı.

Manchester United maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Neustaedter, Alper Potuk ve Volkan Şen'in yerine, Lens, İsmail Köybaşı ve Emenike ilk 11'de sahaya çıktı.

Fenerbahçe, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Lens, İsmail Köybaşı, Van Persie, Emenike ilk 11'i ile maça başladı.

Sarı-lacivertli takımda yedeklerde kaleci Fabiano, Neustaedter, Volkan Şen, Alper Potuk, Chahechouhe, Salih Uçan ve Sow yer aldı.

- Atiker Konyaspor'da da 4 değişiklik

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynadıkları Braga maçının ilk 11'ine göre takımını 4 değişiklikle sahaya sürdü.

Tecrübeli teknik adam, Braga maçının ilk 11'inde yer alan Milosevic, Bajic ve sakatlığı bulunan Vukovic'in yerine Abdülkerim Bardakçı, Rangelov ve Halil İbrahim Sönmez'i ilk 11'e dahil etti. Kocaman, sarı kart cezalısı olan Ali Çamdalı'nın yerine ise Jonsson'a forma verdi.

Atiker Konyaspor, karşılaşmaya, Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı, Douglas, Jonsson, Volkan Fındıklı, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Halil İbrahim Sönmez ve Rangelov 11'i ile başladı.

Yeşil-beyazlılarda yedeklerde, kaleci Kaya Tarakçı, Selim Ay, Milosevic, Meha, Ali Dere, Mbamba ve Bajic yer aldı.

Öte yandan, Atiker Konyasporlu futbolcular, karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya üzerinde "15 Temmuz Şehitleri için koşuyoruz" yazılı tişört ile çıktı.

- İki başkan yemekte buluştu

Konyaspor Kulübü maç için kente gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine, maçın oynanacağı statta dostluk yemeği verdi.

Yemek sonrasında Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Yıldırım'a Fenerbahçe efsanelerinden Lefter Küçükandonyadis'in 60'lı yılların sonunda o dönem ismi Konya Gençlerbirliği olan takımı çalıştırırken çekilmiş bir fotoğrafını, eski futbolculardan Büyük Fikret'in Konya'daki bir dostluk maçında oynarken çekilmiş fotoğrafını ve Konyaspor'un sembolü olan çift başlı kartal figürünü armağan etti.

Başkan Şan ayrıca Yıldırım'a iki güvercin ve üzerinde isminin yazılı olduğu 34 numaralı Konyaspor forması hediye etti.

- Maçta geniş güvenlik önlemi

Konya Emniyet Müdürlüğü, maçın oynanacağı stat ve çevresi ile kent merkezinde önlemlerini arttırdı.

Stada gelen futbolseverler de detaylı üst aramasından geçirildi. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi.

- Irmak bebek unutulmadı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaybolan ve komşuları tarafından öldürüldüğü belirlenen 4 yaşındaki Irmak Kupal için güney kale arkası tribününde "Bir melek uçtu dünyadan... Irmak bebek" yazılı pankart açıldı.