A.Konyaspor'un yediği gol ofsayt

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki temsilcimiz Atiker Konyaspor, ilk maçında güçlü Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenilmekten kurtulamadı
A.Konyaspor'un yediği gol ofsayt

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Televizyondan gördüğümüz kadarıyla ofsayttan bir gol yedik" dedi.

Şan, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bu tür maçların puan mücadelesi olduğunu ifade eden Şan, "Avrupa kupalarındaki ilk maçımız. Bugün gönül istedi ki halkımıza bayramın devamını yaşatalım ama olmadı. Ben maçın 0-0 biteceğini tahmin ediyordum. Fakat televizyondan gördüğümüz kadarıyla ofsayttan bir gol yedik." şeklinde konuştu.

Şan, 10'ncu dakikada güzel bir fırsatın değerlendirilemediğini ve Shakhtar Donetsk'in çok güçlü bir takım olduğunu dile getirdi.

Atiker Konyasporlu futbolcu Ali Çamdalı da golün ofsayt olduğuna ilişkin soruya, "Eğer öyle ise bizim için daha da üzüntü verici." diye konuştu.

Çamdalı, 10. dakikada kaçırdıkları golle ilgili de "Golü atabilseydim maç daha farklı olur muydu, bilmiyorum. Sonuçta Shakhtar Donetsk ile oynuyorsunuz. Bu maçtan dersler çıkarıp önümüzdeki karşılaşmalarda daha iyi oynayacağız." diye görüş belirtti.

 

57db112d18c7732928af88b0.jpg

Atiker Konyaspor 0-1 Shakhtar Donetsk

Atiker Konyaspor 0-1 Shakhtar Donetsk