A Milli Takım için güçlü aday Vincenzo Montella

TFF, Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığını açıkladı. A Milli Futbol Takımın yeni direktörlüğü için en güçlü aday Vincenzo Montella... İtalyan teknik direktörle yapılacak son görüşmenin ardından kararın açıklanması bekleniyor.
A Milli Takım için güçlü aday Vincenzo Montella

Alman teknik adamdan boşalan teknik direktörlük koltuğu için İtalyan isim Vincenzo Montella düşünülüyor.

Daha önce ülkemizde Adana Demirspor'u çalıştıran Montella ile yapılacak son görüşmenin ardından kararın duyurulması bekleniyor.

ilhan-palut.jpg

İlhan Palut yerli teknik direktörden yana

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Palut, A Milli Takım için ''A Milli Takımda Türk teknik direktör olmasından yanayım.'' dedi.

Süper Lig'de üst üste 3. galibiyetini alan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, ''5 maçlık periyotta takımın mücadelesi ve disiplininden çok memnunum.'' dedi.

Palut transfer süreciyle ilgili ''Transferde gelişime açık ve başarıya aç oyunculara öncelik verdik. Sahada kurmak istedeğimiz oyun şablonuna hazır olsunlar istedik. Antrenmanlardan keyif alıyoruz, istekli ve arzulu bir takım var. '' ifadelerini kullandı.

İlhan Palut gündemde olan A Milli Futbol Takımı Teknik direktörlüğü ile ilgili ise ''A Milli Takımda Türk teknik direktör olmasından yanayım.'' dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :