A Milli Takım'da 3 ayrılık birden

Fransa'da düzenlenen turnuvada teknik ekip kadrosunda yer alan Tümer Metin, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci'nin görev süreleri sona erdi.
A Milli Takım'da 3 ayrılık birden

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, sürpriz bir karar alarak Avrupa Futbol Şampiyonası teknik ekip kadrosuna Euro 2008'de forma giyen Tümer Metin, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci'yi dahil etmişti. Turnuva boyunca takıma destek amaçlı olarak görev alan 3 isim milli takımdan ayrıldı.

Terim federasyonla görüşecek
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası Elemeleri öncesi hem takım hem de teknik kadro için yönetimle bir görüşme gerçekleştirecek. Yapılacak bu detaylı toplantıda milli takımdaki geleceği ve bundan sonraki planları hakkında görüşlerini bildirecek olan Terim'in Tuncay Şanlı, Tümer Metin ve Nihat Kahveci ile ilgili fikirlerini de yönetimle değerlendireceği bildirildi.

Kadroda değişim başlıyor
İspanya'ya 3-0 mağlup oldukları maçın ardından kameraların karşısına geçen Terim, kadroda yapacağı değişimin sinyallerini vermişti. Tecrübeli teknik adamın teknik kadrosuyla ilgili son değerlendirmelerini yaptıktan sonra 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde görev yapacak oyuncu havuzunu da belirlemesi bekleniyor.