A Milli Takım'ın hazırlıkları sürüyor

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdü.
A Milli Takım'ın hazırlıkları sürüyor

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdü. 

Marsilya kentine bağlı Saint Cyr Sur Mer bölgesindeki bir otelde kamp yapan ay-yıldızlı ekip, Saulnier Stadı'nda antrenmana çıktı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenman, ABD'li atletik performans antrenörü Scott Piri'nin yaptırdığı fiziksel çalışmalarla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden idman, geniş alanda yapılan 3 kaleli taktik maçla tamamlandı.

Terim, maç sırasında çalışmayı sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. Futbolcular, antrenmanın ardından bir süre daha sahada kalarak orta ve gol çalışması yaptı. 

Emre Mor'a alkışlı karşılama

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, antrenmanda alkışlarla karşılandı.

Borussia Dortmund'a imza atmak için gittiği Almanya'dan tekrar milli takım kampına dönen Emre, idmana yaklaşık 20 dakika gecikmeli katıldı. 18 yaşındaki oyuncunun sahaya girdiğini gören diğer futbolcular, Alman ekiple 5 yıllık sözleşme imzalayan Emre'yi alkışladı. Takım arkadaşları daha sonra Emre'ye sarıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Terim de sahada yanına gelen Emre'nin başını okşadı ve genç futbolcuyu kutladı.

Öte yandan Fatih Terim, futbol topuyla yaptığı şık hareketlerle dikkati çekti. Antrenman öncesinde teknik destek ekibinden Nihat Kahveci ile paslaşan Terim, topu sektirdi. Bu sırada Terim'in estetik hareketleri beğeni topladı.

Arda ile özel görüşme

Fatih Terim, A Milli Takım Kaptanı Arda Turan ile sahada bir süre yalnız görüştü.

Antrenmanda önce Arda'yı yanına çağıran deneyimli teknik adam, milli futbolcuyla orta yuvarlakta yaklaşık 5 dakika konuştu. Terim daha sonra tüm futbolculara yönelik konuşma yaptı.