Abdullah Ağralı: Türkiye’deki seçimler dünyayı ilgilendiriyor

AK Parti Konya Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, “Türkiye’den beklentisi olan dünya mazlumları da ülkemizi sıkıntıya uğratmak isteyenler de 24 Haziran seçimlerini takip ediyor” dedi.
Abdullah Ağralı: Türkiye’deki seçimler dünyayı ilgilendiriyor

Seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini söyleyen AK Parti Konya Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, “Seçim kararı alındıktan sonra bütün teşkilatlarıyla ve bütün milletvekili adaylarıyla seçim çalışması yapan tek parti AK Parti’dir. Malum her seçim öncesi vatandaşlarımız siyasileri bekliyorlar. Söyleyecekleri, sitemleri vardır. Biz de ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Çalışmalara başladığımız ilk hafta sitemlerle geçti ancak şu an geldiğimiz noktada Konyalılar AK Partiye gerçekten her türlü desteği veriyor. Bu desteğin güçlenerek devam ettiğini görüyoruz. Bunun en büyük göstergesi 2 Haziran’da Konya’da gerçekleşen AK Parti mitingi şehrimizin tarihinin en büyük, en coşkulu mitinglerden biri oldu. Konya halkı, Cumhurbaşkanımızı son derece güzel karşıladı ve güzel uğurladı. Halkımız, Cumhurbaşkanımızın Konya’ya olan hizmetlerini ve sevgisini zaten biliyor. Bunun da bir göstergesi olarak oruçlu olmamıza ve sıcak havaya rağmen Konyalılar Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Onun için bu süreçten son derece memnunuz. Keyifli bir seçim kampanyası yürütüyoruz.  En güçlü destek Konya’dan çıktı. İnanıyorum ki 24 Haziran seçimlerinde de yine en güçlü destek Konya’dan çıkacaktır” dedi.

abdullah-agrali-saha-calismasi-(1).png

“24 HAZİRAN’I CİDDİ ŞEKİLDE TAKİP EDİYORLAR”

24 Haziran seçimlerinin tüm dünyayı ilgilendirdiğini söyleyen Ağralı, “24 Haziran, önemli bir tarih. Ayrıca dışardan da çok ciddi takip edilen bir seçim takvimi. 24 Haziran’ı sıkı takip eden iki farklı grup var. Birincisi Türkiye’nin dostları, sevenleri ve dünya mazlumlarıdır. Gerçekten bunların dualarını sürekli arkamızda hissediyoruz. İkincisi Türkiye’nin büyümesini gelişmesini istemeyen, gezi olayları ile başlayan süreçte Türkiye’yi sıkıntıya uğratmak isteyen ve en nihayetinde 15 Temmuz ihanet gecesinde terör örgütlerin tamamını destekleyen maalesef Türkiye’nin müttefiklerinin de içinde olduğu gruptur. Bizim gördüğümüz şu, vatandaşımız son derece olayların farkında. Bu 24 Haziran seçimlerinin sadece bir parti meselesi olmadığının ve Türkiye’nin beka meselesi olduğunun, Türkiye’nin büyümesi, gelişmesi yönünde ciddi bir viraj olduğunun farkında ve bu konuda ciddi desteğini devam etmektedir. Türkiye’nin coğrafyasında karşılaştığı sorunları hızlı bir şekilde çözmesi gerek ve hızlı karar alması lazım. Hem ülkemizin birlik beraberliğini çok ciddi manada sağlayacak yönetim modeli olması lazım, hem de Türkiye’nin karşılaştığı sorunları ve sıkıntıları hızlı çözecek bir mekanizmanın kurulması gerekiyor. 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin geleceği ile ilgili, Türkiye’yi geleceğe hazırlama ile ilgili bir milat olacak inşallah” şeklinde konuştu.

abdullah-agrali-saha-calismasi-(2).png

“GÜÇLÜ BİR AK PARTİ İKTİDARINA İHTİYAÇ VARDIR”

AK Parti’nin geçmişte yaptıklarının gelecekte yapacaklarının garantisi olduğunu belirten Abdullah Ağralı, “Vatandaşlarımız, Türkiye’nin Ak Parti dönemlerinde nasıl mesafe katettiğini görüyor. Türkiye’yi geleceğe hazırlayan projeler ve bu projelerin tamamlanması açısından da güçlü bir Ak Parti iktidarına ihtiyaç vardır. Bizim sloganımız, “Güçlü hükümet, güçlü meclis ve güçlü Türkiye”.  Yeni dönemde güçlü hükümet, güçlü meclis olması gerekiyor. Güçlü meclis olmadığı zaman sistem kilitlenecektir. Muhalefetinde hesabı o çünkü yeni dönemde artık hükümetin parlamentoya yasa teklif etme gibi bir durumu yok. Sadece bütçe ile ilgili bir değerlendirme yapılabilir. Onun dışında bütün teknik çalışmaları yasama görevleri mecliste yapılacaktır. Bu arada ülkemizin ihtiyaç duyduğu yasaları çıkaracaklardır. Burada da eğer Cumhurbaşkanlığımıza güçlü bir parlamento desteği verilmezse AK Partinin hedeflediği, Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu projeleri sekmeye uğrayacaktır. AK Parti gücünü hep milletten aldı ve milletimiz sandıkta bütün oyunlarını bozdu. İnanıyorum ki, yeni dönemde de güçlü bir destek verecekleri kanaatindeyim. Ülkemize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

abdullah-agrali-saha-calismasi-(3).png

ABDULLAH AĞRALI KİMDİR?

abdullah-agrali---kimdir.png

1969 Kulu doğumlu olan Abdullah Ağralı, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Çeşitli sağlık kuruluşlarında hekimlik yapan Ağralı, AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve 25. Dönem Milletvekilliği görevinde bulundu. 26. Dönem Konya Milletvekilliği halen devam etmektedir. S.Ü. Tıp Fakültesi Öğrenci Derneği ve El-Bir Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı, Çocuk Obezite ve Diyabet Derneği Başkanı, Kulu-Cihanbeyliler Derneği ve Özel Sağlık Kuruluşları Platformu Derneği Kurucularından olan Abdullah Ağralı Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

abdullah-agrali-yeni-haber-secim-dergisi-(1).pngabdullah-agrali-yeni-haber-secim-dergisi-(2).pngabdullah-agrali-001.png

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU - YİĞİT BERKAY ÇOPUR | YENİ HABER SEÇİM DERGİSİ