Abdullah ile Pembe boşanacak mı? Kızılcık Şerbeti’nde neler yaşanacak?

Reyting listelerinde her zaman en üst sıralarında olan yapımcılığını Gold Filmin üstlendiği çıktığından bu yana gündemden düşmeyen dizi Kızılcık Şerbetin’de bu hafta neler olacak?
Abdullah ile Pembe boşanacak mı? Kızılcık Şerbeti’nde neler yaşanacak?

Oyuncu değişikliğinden dolayı geçen hafta da ki bölümü fazlasıyla konuşulan dizi 54’üncü fragmanı yayınlandı. Abdullah, Pembe ve Alev aşk üçgeni devam ediyor.

53’üncü bölümde neler yaşandı?

Gerçekten hamile olan kişinin Alev olduğunu öğrenmek herkesi şoke etmiştir. Ünal ailesi konuyu kendi aralarında tartışarak Abdullah iyileşene kadar konuyu ona aksettirmemeye karar verirler. Bu kötü sürprizin etkisinden kurtulamayan Pembe, Alev ile yüzleşmek için onun karşısına çıkmaktan kendini alı koyamaz. Alev’in hamilelik haberi Kıvılcım ve Sönmez tarafından da hoş karşılanmaz. Ancak Alev tüm olumsuzluklara karşın yine de bu bebeği doğurmaya kararlıdır. Nişan gecesi yaşananlardan çok etkilenen Görkem’in ailesi, Fatih ve Görkem birlikteliğini kesinlikle bitirme kararı alırlar.

kizilcikserbeti-28-pembe-abdullah.jpg

Umut’un depresyon durumu devam etmekte, Nursema’nın bu konudaki rahatsızlığı da iyiden iyiye artmaktadır. Kendinden yaşça çok büyük bir kadınla birlikte olduğundan babasıyla arası açılan Metehan’ın ise dünya umurunda değildir. Hastalığı atlatarak odasından çıkan Abdullah tüm hâkimiyeti tekrar ele almaya kararlıdır.

Kıvılcım’ın kızını korumak üzere harekete geçerek hamilelik durumunu Fatih’e söyleme çabası Alev’in büyük sürpriziyle yarım kalacaktır.

54’üncü bölümde neler olacak?

Abdullah pembeye boşanalım diyor. Daha sonra Alev ile barışmak için buluşmaya gidiyor. Orada ise Aleve bunları aşabiliriz diyor.

Alev ise benim kimseye ihtiyacım yok diyor. Abdullah ise biz birbirimizin kaderiyiz diyor.

Bunları duyan ev halkı Abdullah’a tepki gösteriyor. Öte yandan umut ise hala daha depresyondan çıkamadığını ve Abdullah’a bıktığını söylüyor Abdullah ise bıktıysan kızımı oyalama diyor. Nursema ve Umut aşkında neler olacak?

Fatih ve Görkem yakınlaşıyor. Doğanın bu ikilinin yakınlaşmasını duyunca nasıl bir tepki verecek? Merakla bekleniyor. Fatih, Doğayı affedecek mi? Yoksa Görkem ile farklı bir yol mu çizecek.

Alev Abdullah’ı affedecek mi ? Yoksa çocuğu kendi başına mı doğuracak, Abdullah Pembe ile boşanacak mı ?

Etiketler :