Abdüssettar Yarar’ın mutlu günü

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar’ın oğlu Eymen Yarar, Mehmet ve Sema Zorlu çiftinin kızları Beyza Zorlu ile mutluluğa adım attı.
Abdüssettar Yarar’ın mutlu günü

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar ve Makbule Yarar çiftinin oğlu Eymen, Mehmet ve Sema Zorlu çiftinin kızları Beyza Zorlu ile evlendi. Çiftin düğününe; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Konya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Uzbaş, Konya Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu,

f6lfaclwcaaiq6k.jpg

AK Parti Konya Milletvekilleri; Orhan Erdem, Mehmet Baykan, Latif Selvi ve Mustafa Hakan Özer, 21, 22 ve 23. Dönem AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle, 26 ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,

f6kqum-xcaaovm2.jpg

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konya protokolü ve bürokrasisinden isimler ile ailelerin akrabaları katıldı. Çiftin nikahını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıyarken, Atiker Delux Düğün Bahçesi’nde gerçekleştirilen düğünde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.

f6lfacxxmaahhjq.jpg

Yeni Haber ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyor, Zorlu ve Yarar ailelerinin akrabalıklarının hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Etiketler :