Aboubakar'a sürpriz talip! Masaya oturdular

Fenerbahçe'nin de talip olduğu Vincent Aboubakar'a Olimpik Marsilya'nın da talip olduğu iddia edildi.
Aboubakar'a sürpriz talip! Masaya oturdular

Olimpik Marsilya'nın, Vincent Aboubakar için Porto ile transfer görüşmesi yaptığı belirtildi.

Fransız ve Portekiz basınında yer alan haberlerde; Aboubakar için Marsilya'nın Porto ile masaya oturduğu ifade edildi. Carlos Bacca ve Moussa Dembele transferleri için bütçesi yetmeyen Fransız kulübünün, Porto'dan fiyat aldığı belirtildi. Olimpik Marsilya'nın yöneticileri Jacques-Henri Eyraud ve Frank McCourt'un Aboubakar için Porto'dan 12 milyon euro fiyat aldığı kaydedildi.

Forvet transferine 20 milyon euro bütçe ayıran Marsilya'nın, teknik direktörü Rudi Garcia'nın onay vermesi halinde transferin bitirilebileceği bilgisi verildi. Marsilya'nın diğer forveti Valere Germain ile birlikte kusursuz bir ikili olacağı notu düşüldü.

Yeni takım sahibiyle birlikte transferde hareketli bir yaz geçiren Marsilya, Florian Thauvin, Luiz Gustavo, Valere Germain, Clinton N'Jie, Adil Rami, Steve Mandanda, Jordan Amavi transferleri için toplamda 47 milyon euro bonservis harcadı.

FENERBAHÇE'NİN ABOUBAKAR OPERASYONU

Fenerbahçe de Vincent Aboubakar için girişimlerini arttırdı.

Teknik direktör Aykut Kocaman, Vardar maçında sürpriz yaparak forvet hattında genç oyuncu Ahmethan'a şans tanıdı. Bekleneni veremeyen genç forvet daha sonra yerini yeni transfer Roberto Soldado'ya bıraktı. İlk maçına çıkan İspanyol forvet hem teknik ekibe hemde taraftara sergilediği performansla umut veremedi.

Bu durum karşısında harekete geçen yönetim Aboubakar transferi için Porto'nun tekrar kapısını çalmaya hazırlanıyor. Golcü futbolcunun bonservisini de almak için Porto kulübüne yeni bir teklif sunacak. Fenerbahçe'nin transferin gerçekleşmesi için tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

KAYNAK:SPORX