Adalet Bakanlığı futbol takımı Fransa'dan kupayla döndü

Adalet Bakanlığı futbol takımı Fransa'dan kupayla döndü

Fransa'da düzenlenen Uluslararası Cezaevi Personeli Futbol Turnuvası'nda dördüncü olan Ceza İnfaz Kurumu Milli Takımı, kazandıkları kupayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a hediye etti.

İnfaz ve koruma memurları ile cezaevi personelinden oluşan Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu Milli Takımı, Fransa'nın Dijon kentinde 14-18 Haziran'da düzenlen Uluslararası Cezaevi Personeli Futbol Turnuvası'nda dördüncü oldu.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Ali Yıldız başkanlığındaki Ceza İnfaz Kurumu Milli Takımı, turnuva dönüşünde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret etti. Ziyarette Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, turnuvayla ilgili Bozdağ'a bilgi verdi. Yıldırım, takımın penaltılarda üçüncülüğü kaybettiğini aktardı.

Takımı başarısından ve gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayan Bakan Bozdağ, A Milli Futbol Takımı'nın da Fransa'daki 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ter döktüğünü anımsattı.

Ceza İnfaz Kurumu Milli Takımı'nın turnuvada güzel bir mücadele ortaya koyduğuna dikkati çeken Bozdağ, "Fransa'da gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri teker teker tebrik ediyorum. İyi bir performans ortaya koydunuz, penaltılarda üçüncülüğü kaybettiniz. Bundan sonraki spor hayatınızda başarılar diliyorum. Gönül arzu ederdi ki, A Milli Futbol Takımı da Avrupa Futbol Şampiyonası'nda arzu ettiğimiz başarıyı göstersin, onlar da iyi sonuçlar alsın. Gerçi son maçta çok güzel bir oyun ortaya koydular, çok da iyi bir netice aldılar. Dileriz ki, onlar bundan sonraki şampiyonalarda daha büyük başarıları ortaya koyarlar." ifadelerini kullandı.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yıldırım, Genel Müdür Yardımcısı Yıldız ve futbolcular, kupayı Bakan Bozdağ'a takdim etti.

Bozdağ, futbolcularla daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.