Adana'da üç çocuğun evde ölü bulunması

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan annenin tedavisi sürüyor- Çocuklarının mezarını ziyaret eden baba gözyaşlarına hakim olamadı
Adana'da üç çocuğun evde ölü bulunması

ADANA (AA) - Adana'da dün üç çocuğun ölü bulunduğu evden yaralı olarak hastaneye götürülen annenin tedavisi devam ediyor.

Adana Şehir Hastanesine getirildiğinde bilekleri kesik ve baygın halde olan Selma C'nin ayılınca sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

Selma C'nin intihar etmeyi düşündüğünü ve geride kalmamaları için çocuklarını öldürüp kendi bileklerini kestiğini söylediği öne sürüldü.

Selma C'nin 12 yıl önce hayatını birleştirdiği Cabbar C'nin dayısının oğlu olduğu öğrenildi.

Çiftçilikle uğraşan ailenin ekonomik sorununun bulunmadığı, çiftin zaman zaman tartıştığı ancak olayın neden meydana geldiğinin halen net olarak bilinmediği belirtildi.

Olay günü çocukların çığlıklarını duyan komşuların dışarıda olan Cabbar C'ye durumu bildirdiği, bunun üzerine eve gelip komşularının yardımıyla kapıyı kırarak içeri giren babanın, çocuklarının cansız bedenini evin girişinde bulduğu bildirildi.

Öte yandan, jandarma ekiplerinin, olayın şokunu atlatamadığı için Cabbar C'nin henüz bilgisine başvuramadığı kaydedildi.

Bu arada, baba Cabbar C. yan yana defnedilen çocuklarının mezarlarını ziyaret etti.

Ayakta güçlükle durduğu gözlenen acılı baba gözyaşlarına hakim olamadı.

- Olay

Cabbar C, kapıyı kırarak girdiği Geçitli Mahallesi'ndeki tek katlı evinde çocukları Sema Nur (9), Mahmut (6) ve Mehmet Emin'in (11) cansız bedenleriyle karşılaşmıştı.

Evde yaralı halde bulunan anne Selma C. ise 112 Acil Servis ekibince hastaneye kaldırılmıştı.

Bıçakla öldürüldükleri belirlenen 3 kardeşin cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınları tarafından olayın yaşandığı mahalledeki mezarlıkta toprağa verilmişti.

Kaynak: