Adem Atbaş ve Dijital Dünya

Adem Atbaş ve Dijital Dünya

Dijital dünyanın bu denli önemli bir hal aldığı günümüzde, pek çok kişinin de sosyal medya hesaplarından web site üyeliklerine kadar sektörde yer almaya çalıştıkları görülebilir. Sadece kişiler değil, kurum ve kuruluşlar da aynı yolda ilerler. Ancak bu tarz kuruluşların söz konusu alanlarda destek ya da danışmanlık almaları da şarttır. Çünkü gelişen ve değişen site yapıları, sosyal medya trendleri ya da benzer unsurlar bir uzman tarafından takip edilerek kurumsal paylaşımlar bu şekilde dizayn edilmelidir. İşte tam da bu noktada Adem Atbaş ismi öne çıkar. Uzun sürelerdir sosyal medya uzmanı olarak hizmet veren, sosyal medyadan dijital dünyanın her bir hücresine kadar ilgi alanları bulunan Atbaş, gerek kişisel girişimler için, gerek ise kurumsal hesaplar için danışmanlık hizmeti vermektedir.

Sadece sosyal medya uzmanlığı değil, aynı zamanda dijital stratejist olarak da çalışan Atbaş, sektörde edindiği tecrübe ve bilgi birikimini türlü stratejilerin kurulması konusunda kullanırken, bu noktada çeşitli içeriklerin hazırlanmasından nerede ve hangi platformda nasıl yer alınacağına kadar da fikirlerini yetkililer ile paylaşmaktadır. Bu şekilde çok yönlü analizler ve planlamalar da yapılabildiği gibi, internet dünyası üzerinde markalaşma için de en iyi adımların atılması sağlanır.

Adem Atbaş, hesap yönetimi hizmeti vererek kuruluşları bu anlamda da rahatlatmaktadır. Trendlere, akımlara ve anlık değişen popüler kanallara göre hizmetlerini şekillendiren Atbaş, çok farklı sosyal medya platformlarında kurumsal paylaşımları en doğru şekilde yapmaktadır. İmla kurallarından içerik gücüne kadar doğru bir hazırlık ile yola koyulan Atbaş, bu sayede firmaların yıldızını parlatmakta ve onlara takipçi kazandırmaktadır. Takipçi kazanmaktaki amaç ise orta ve uzun vadede yapılacak olan reklam, viral ya da tanıtımların çok sayıda kişiye ulaşmasıdır.

Öte yandan Adem Atbaş çeşitli reklam çalışmaları için de en doğru projeleri üretmekte ve gerçekleştirmektedir. Türlü adreslerde, farklı tiplerde yapılan reklamların hazırlığından yayınına kadar her aşamada yer alan Atbaş, bu alandaki uzmanlığı ile müşterilerinin daha geniş kitleler tarafından tanınmasını da sağlamaktadır.

Aynı zamanda yazarlık yaparak içerik üretimi ve içerik güçlendirmesi hizmetleri de verdiği için, pek çok kurum, kuruluş ya da girişimci tarafından Adem Atbaş ismi tercih edilmektedir.

Adem Atbaş tavsiye: öz yeteneklerinize öğrenmeyi öğretin, en başından başlayın, her aşamayı veya basamağı dikkatle geçin, geçtiğiniz aşama artık bildirinizdir, ezberlemeyin zihninize ekleyin, profesyonellerin de takip ettiği kaynakları takip edin,  yabancı kaynakları iyi takip edin, piyasayı iyi analiz edin, başarılı projelerin sizdeki eksik yanlarını hızlı bir şekilde alın, psikoloji bilmenizde fayda var, edebiyat bilirseniz bir artınız daha olur, sosyoloji mühim, biraz tasarım yönünüzü geliştirin, gerektiğinde müşteri gibi düşünün, satın alınabilir olun, bilgi ekonomisinde yaşıyoruz bilginizi değerinden az bir fiyata sunmayın.

Müşteriye sıkıntınızdan bahsetmeyin, her gün kendinize zaman ayırın ama bu işinizin zamanından çalınmış olmasın, işe yapmamanız gerekenlerden başlayın direk yapmanız gerekenlere geçersiniz.

Adem Atbaş iletişim ve web sitesi

https://www.instagram.com/adem/

http://adematbas.com.tr/